2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
-
Ben dolar pıçaklamaya gidiyorum
-
10 bin bekci ve on binlerce polis kamu maliyesine yük getirmiyo da 300 dguy mu yük olacak. Zaten kuş kadar ilanlar görüyoruz bari siz yapmayin.
-
Beklerken, Oytun Erbaş'ı izleyelim
https://www.youtube.com/watch?v=ARRMrNFNGIM -
dguy da yalan oldu. sınavı açıklamayarak yok ettiler. 100 sene açıklamasalar da birşey olmaz.
-
-
Mülakatda herkesi elerler alım yapmamış olurlar çözüm basit:)
-
Alımları dondururlarmi ..bizim.sonuclarida böylece açıklamazlar mı ?iyice komplo teorileri üretmeye basladimm
-
Bu saatten sonra açıklanmayan daha çok uzun süre aciklanmaz boşa bekliyoruz
-
@no33 :))))
-
Koca hafta çöpe gitti.
-
@shanks bu saate kadar acıklamadıkalarına göre ne zaman acıklanacagını kimse bilemez. Öyle 10 gün falan süreceğini sanmıyorum ama beklenmedik bir anda pat diye acıklarlar. Belki bir gece saat 10 da , ya da sabah 5 de. Geçen yıl ki Guy sınavı gibi
-
Her heveslendigimiz kursagimizda kalıyor arkadaş
-
@gannicus geçen sene kaç günde açıklanmıştı?
-
@gannicus Aynı gün açıklayan kurum geçen sefer 4 kat uzattı 4 günde açıkladı yani 50 gün 55 günde aciklarsa hiç sasirmam sık rekor 102 yken biz en son kaçı gördük unuttu. 3 e katlama yolunda gidiyorduk
-
@kpss-a-bağımlısı en son 2013 te alim yaptı aynı gün acikladi
-
@shanks sgk
-
@shanks geçen yıl guy sınavı persembe günü acıklanmıştı. mülakat ise pazartesi sabahı 4 de. o yüzden bu kurumun ne yapacağı belli olmuyor hocam
-
@kpss-a-bağımlısı sınavı persembe günü acıklamışlardı. Mülakatı pazarı pazartesiye bağlayan gece sabah 4 de
-
Bakan bey vergide yepyeni bir döneme gidiyoruz diye ısrarla bugün söyledi , umarım bu değişim bize olumlu yansır ve Ocak la birlikte göreve başlatıp bu yeni vergilendirme dönemine kazananlari yetiştirirler