2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@okanugur Bize olumlu değil olumsuz yansır sıkacak diyip durdu. Sence ilk nereyi sikacaklar
-
@shanks dguy a gerçekten ihtiyaçları var belki sonraki alımlar için olumsuzluk olur ama bu alım gayet bilinçli yapıldı bence ve buradan bir sıkma beklemiyorum şahsen
-
Kpssden sonra ders calisamamak ve issiz evde saklanmak
-
@okanugur bunun için demiyorum zaten ama bundan sonra senede bir ilan gelirse çok iyi
-
@paretowilfredo üstad ne diyorsun bu kadar geç açıklanmasına. Bu sene siz den de ses seda yok
-
@shanks o konuda sana katılıyorum tabi ki alımların düşeceği çok aşikar kpss hocaları eskiden 80 i geçin kafanjz rahat olsun diyodu şimdi sanırım 85 i geçin anca dicekler
-
Özel sektörde işe girdim artık benim bunlardan bi beklentim yok.
Bir yerden başlamak gerek.
Devlete de kazayla alırlarsa girerim. -
Hiç değilse üstad uğrayıp bir şeyler derdi, Gib gibi o da unuttu bizi galiba @paretowilfredo
-
@keynesinruhu bir iibflinin daha kalbi kırılmış...
-
Yöneticilerden bu konunun sonuçlar açıklanana kadar dondurulmasını talep ediyorum yoksa diğer sınavlarda yalan olacak
-
Sende sustuysan hocam :(@paretowilfredo
-
@hahamas
Uzun zamandır kırıktı da koli bandıylan bantladıydım hocam buraya kadar ancak idare
etti -
ekonomik krizle ilgisi var mıdır bu durumun ?
-
@frustration hahahah gelir idaresi başkanlığı bünyesinde ki bir ünvana gider kısmı ile ilgilenir demek
-
Ben neden hala bugün açıklanacak gibi hissediyorum yahu.
-
@murky
Çünkü umut bizi ayakta tutan şey yoldaş. -
@keynesinruhu Yada yavaş yavaş ölduren
-
Merhaba dostlar. Süreçle alakalı gündüz konuştum bir iki kişiyle lakin migren krizlerim tuttuğu için ancak ışığa çıkabiliyorum. Hiç bakamadım gün boyunca bu nedenle. Duruma dair net bir şey yok, arkadaşım sordu sağolsun, süreç devam ediyor gelecek haftaya kalabilir demiş sınav işleri ile alakalı.
Dostlar size tavsiyem bu denli yıpratmayın kendinizi. Nihayetinde yine en hızlı açıklanan sınavlardan birisi olacak bu sınav, aylarca sınav sonucu, üzerine aylarca mülakat beklemiş olan dostlarımız oldu. O nedenle -her ne kadar böyle bir teselli olmaz olsun desem de- çok daha kısa sürecek bekleyişiniz. Sonrasında ki süreç de olağanüstü haller dışında hızlı yürütülecek duyurduğum gibi. Az daha sabır bu nedenle.
Yeni bilgiler alır isem paylaşacağım dostlar.
Allah yâr ve yardımcınız olsun. -
@paretowilfredo bu gençler çok yıprandı yok mu bir ses?Ya da bir tarih.
-
@paretowilfredo üstad 7ay sgk beklemiş 9.pro mağdurları 1-2hafta nedir ki dediğin gibi :))))