2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
paretowilfredo üstad 7ay sgk beklemiş 9.pro mağdurları için 1-2hafta nedir ki dediğin gibi :))))
@nonbisinidem, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@paretowilfredo üstad 7ay sgk beklemiş 9.pro mağdurları 1-2hafta nedir ki dediğin gibi :))))
-
@paretowilfredo dostum geçmiş olsun .akapuntur tedavisi varmış etkili olduğunu duydum.bakmanı tavsiye ederim
-
@nonbisinidem her yerde görüyorum. Karışmayım bana düşmez diyorum ama dayanamıyorum, napalım hocam biz de mi 7 ay bekleyelim sgk da yazılı bir sınav yok mülakat bekliyorsun bunda mülakata kalıp kalmayacağını bekliyorsun. Önümüz bayram insanlar ahiret sorusu soran eş dosta en azından şu kurumun mülakatına kaldım yazılı sınavları geçtim elimden geleni yaptım bundan sonrası nasip deyip dik durmak istiyorlar, boyunları bükülsün ezilen büzüle cevap verememek istemiyorlar. Üstüme düşmez ama şu SGK ile kıyaslayıp durmayın artık lütfen ricam.
-
@dguy sana ne??
-
Haftaya kaldığı kesinleşti diye biliriz sanırım hafta sonu bakmaya gerek yok en azından
-
@nonbisinidem senden rica ediyorum kibar şekilde bak bir daha oku da utanırsın belki verdiğin cevapla karakterini belli ediyorsun. Ne sgk 9. Proymuş beklediğinden de bize ne o zaman.
-
@shanks 2015 guy yazılı sonucu cumartesi gece 3 te aciklanmis
-
@dguy üstüme düşmez karışmayın deyip yorum yapan sensin karakterim de seni ilgilendirmez kıyasmalarım da.. Soru tartışmaları bitti saldıracak bişey kalmadı bana mı sardırdın dıııttttt yanlış kişi dostum hadi yoluna ben girmem böyle şeylere muhattabım değilsin zaten..
-
@eliff Kime sorsak bugün zor dedi hatta haftaya diye dün dendi ilk o yuzden beklemek boşuna
-
Mesele beklemek değil, beklenti oluşması.
-
@paretowilfredo üstad sgk olsa tamam da gib böyle şeyler yapmazdı.
-
@lindahl beklentileri uyarlamak lazim hocam yoksa guy elden gidiyeahh olur:)
-
@dguy bende vardım o donem ama bu daha zor bence çünkü büyük umut farkı var onda zaten ilk 90 gün umut sıfırdı
-
@nonbisinidem yazdıkların dursun şurada. Eleştirilen ben değil, sen olursun. Utanan da ben değil, gene sen olursun. Tartışmaya niyetim yok zaten niyetim olsaydı dik davranırım ben "rica" ettim senden, verdiğin cevaplar ortada neyse gerek yok uzatmaya.
-
@dguy ricalarına kapalıyım aradığınız kişi evde yok Ben utanmıyom valla çok rahatım seni bilemicem gereksiz yorumların için senin adına utanırdım ancak ama ona da utanamıcam kusura bakma
-
@nonbisinidem seni Allaha havale ediyorum, bak hala dalgaya vurup alaycı konuşuyorsun gene de bozmaya çalışmıyorum seni. Peki dediğin gibi olsun kolay gelsin.
-
@dguy napayım be ya seni mi ciddiye alcam Allah aşkına ciddiye alıncak o kadar şey varken Bence sen de biraz rahatla bu kadar gerginlik bünyeye fazla SGK'dan biliyorum valla bak TAM 7 AY BEKLEDİK DİLE KOLAY!!! Aaa görüyo musun yine kıyasladım hay Allahhh
-
@nonbisinidem utanman olmadığını gerçekten çok güzel belli ediyorsun halbuki utanmak erdemdendir, battıkça batıyorsun farkında değilsin. Neyse ne cevap verirsen ver, seni etiketleyip cevap yazmayacağım kardeşim bu kafayla daha çoooooookkk beklersin sen anlaşılan, gene de gönlünce olsun...
-
@nonbisinidem Harbiden ne bekledik ya düşündükçe sinirleniyorum
-
@dguy amin amin inş sen de daha çok beklersin de anlarsın ne diyim biz alışkınız da sen de bi gör bakalım nasılmış