2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu soru çıkmış sorunun aynısı zaten şıkların yeri bile aynı
-
@ultras06 diğer şıkkı da hatırlayalım soracağım , bir de soruyu tam hatirlayalim
-
Şu çıkmış soruyu bi yollayabilir misiniz bana , birisine yollayacagim
-
@can-mavi aman hocam yüreğimizi hoplatma bir doğru daha giderse ocağimiz soner:)
-
Kamu ihale 2006 sorusu
-
@b-ays keşke duyum olsa ama tecrübe diyelim, yüksek ihtimal de böyle olacak hocam
-
İzmir İktisat Kongresi Mustafa Kemal Atatürk'ün açılış konuşmasının bir parcası.
Kaynak : atam.gov.trEfendiler, ekonomi sahasında düşünürken ve konuşurken zannedilmesin ki, biz yabancı sermayesine düşman bulunuyoruz. Hayır, bizim memleketimiz geniştir. Çok çalışma ve sermayeye ihtiyacımız vardır. Bundan dolayı kanunlarımıza bağlı olmak şartiyle yabancı sermayelerine gereken güvenceyi vermeye her zaman hazırız ve isteriz ki, yabancı sermayesi bizim çalışmamıza ve var olan ama yetersiz kalan servetimize katılsın. Bizim için ve onlar için faydalı sonuçlar versin; fakat eskisi gibi değil. Gerçekten geçmişte ve özellikle Tanzimat devrinden sonra, yabancı sermayesi memlekette üstün bir yere sahip oldu. Ve ilmi manasiyle denebilir ki, devlet ve hükümet yabancı sermayesinin jandarmalığından başka bir şey yapmamıştır. Artık her medenî devlet gibi, millet gibi, yeni Türkiye de buna uyamaz. Burasını esir ülkesi yaptıramaz.
Cevap budur yada degildir diye atmıyorum. sadece ilgili kısma denk gelince paylaşmak istedim. soru olarak biyerlerde karsimiza çıkabilir.
-
@ultras06 yok dostum doğru gitmez , yasin hocanın cevabını paylaştım , hem @İlanbekleyenbiri nin paylaştığı sınavda soru ve cevap net
-
@gannicus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Gençler yüksek ihtimal her şey hazır. Sadece yayınla denilecek yayınlanacak. Ama bu bir gece 2 de mi olur, yoksa gündüz 11 de mi artık onlara kaldı bizim bekleyişin sonu
-
@can-mavi hocam bu soruya şöyle cevap vereyim yabancı sermayenin kısıtlanması ve sınırlandırılması pek dile getirilen bir durum olmamakla beraber uygulamada sınırlandırıldı şöyle ki demiryolları millileştirildi yabancı tekellerin bazıları kaldırıldı
-
@bindokuzyüz3 ben de öyle düşünüyorum dostum , hem zaten 2006 KİK 103. Soru aynısı
-
@can-mavi dostum kaç doğru hesapladın
-
@cesss kardeşim merak etme sınırda olup da yanlışlarımı doğruya çevirmeye calismiyorum
-
@can-mavi bilimsel ve teknolojik gelişmeyi ise kesinlikle dalga geçmek için demiyorum ama günümüzdeki gibi düşünmeyin ama dalgada geçmeyin şimdi dünyanın en iyi süt veren inegi ile yerli cins inek birleştirildi en iyi et veren tosun ile yerli ırk tosun birleştirildi tohum islahlari yapıldı bunların tamamı dönemin bilimsel ve teknolojik gelişmesi olarak kabul edilir
-
@can-mavi niye öyle anladınki merak ettiğimden sordum konunun aktif üyesi olduğun için
-
@bindokuzyüz3 kimsenin aklında soru kalmasın diye açıklama yapıyorum
-
@can-mavi kesin kazanacağım bildiğim kaymakamlıkta da böyleydi kazandım , keza hakimlik te de böyleydi sayıştayda da böyleydi , böyle olmasının sebebi doğru yanlış sayısı değil , bak bir şey daha öğreniyoruz hatta sırf arkadaşın paylaştığı şey için kim sorularını indirdim yarınki sayıştay için oturup onu cozecegim simdi
-
@cesss bu ara herkes bana muhalefet o yüzden bulut tan nem kapat oldum
-
Soru tartışmak öğreticidir,bokunu çıkarmak ise bildiğini karıştırtır adama.Şurda sınavlara 1 haftadan az zaman kalmış millet bildiğini unuttu sayenizde.
-
@can-mavi :)) sayıştayda başarılar diliyorum