2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gannicus hadi inşallah
-
@can-mavi yanlışlarınızı dogruya cevirme gibi bir derdiniz yok sizin bu çok net. Siz sadece bu sorular tekrar karsıma çıkarsa bu defa hata yapmayayım diye soruları foruma tasıyıp fikir alışverişinde bulundunuz ve bunları yaparken de bize dikte etmeye calışmadınız bilakis resim indirip kayıtlar gösterdiniz ve böyle de olabilir mi diye bize danıştınız. Bu da bu forumun amacı zaten burada eleştirilecek bişey görmüyorum ben. Yarınki sayıştay sınavında basarılar:)
-
@merve06 amacımı gerçekten bire bir anlayan birine rastladım , teşekkür ederim dostum anlayışın için
-
Allah aşkına siz günlerdir sayfalarca bir soruyu mu tartıştınız ya
-
@can-mavi sizi anlayan tek kişi ben degilimdir emin olun:)
-
Yarınki sınav esnasında aklı dguyda olan yalnız ben olmayacağım dimi
-
Nasıl bir devre geldik böyle Ya rabbi , 3000 kağıdı tasnif edip optik okuyucuda okutup itirazları karara bağlayıp sonuçları 1 haftadır yayımlayan bir kurum .. Akıl sır ermiyor bunların işine
-
@moonlight Aklı olanlar yok çünki orada torpili sağlam olanlar var
-
"Akli varmı yokmu bilemem ama kpss ve kurum sınavıni devirmiş adamlar var, en azından bu sureci yaşayan insanlar bence daha duyarlı olup en azından ne zaman aciklanacağini ilan etmesi gerekir
-
@yakuza ah bileydim ah , bir haftadır telefonu kapatıp kütüphanede sabahlardım ama nerdeee
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@yakuza ah bileydim ah , bir haftadır telefonu kapatıp kütüphanede sabahlardım ama nerdeee
Ya ben 1 haftadır forum ile gib sitesi arasinda mekik dokuyom
-
İnş pazartesi biter bu çile
-
Gib sınav duyurularına giremeyen ben miyim sadece arkadaşlar ?
-
@yorgunsavaşçı Çok rahat giriliyor
-
@shanks hadi ya internetim de çok iyi geçmesine rağmen açamıyorum ben boşuna heyecan yaptım yine
-
Girebiliyorum artık..
-
Arkadaşlar bütün hafta açıklamayan haftasonu keyfini bozup hiç açıklamaz bence
-
Haftasonu zaten beklemiyorum pazartesi aciklanir mi sizce
-
@nopainnogain, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar bütün hafta açıklamayan haftasonu keyfini bozup hiç açıklamaz bence
Bende beklemiyordum zaten de giremeyince bi umut dedim..
Yine de pazartesi açıklansın öpüp başıma koyacak duruma geldim. -
@biriibfli haftasonu veya içi farketmiyor. Sabah namazi vakti sonuc açiklayan bir kurum bu gib . Bu kurumdan her sey beklenir.