2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@haydarr işte orayı hatırlamadığım icin bilmiyorum
-
Bu sorunun cevabını sorular aciklanmadigindan ögrenemiceksiniz malesef
-
@biriibfli Ben b şıkkını okumadım bile hatta ikisi de yanlış o yüzden iptal olucak muhabbeti döndü ama uretimde diyosa b doğru olur
-
@eliff yani cevap b olur
-
Ben b yaptim ins dogrudur aten sinirdayim
-
@hahamas hamas hocam açıklanmayacak galiba.
-
@james-buchanan o iş yattı faruk.. yaaatttıııııı
-
@tobıntax ben çözmüştüm hocam faydası oldu
-
Arkadaş annem o kadar merak etmiş ki sonucları, Google da sınavın ismini yazıp artmış yolu buraya düşmüş. Bana diyor ki millet soruları tartışıyor şu kadar dogru bu kadar doğru yapmışlar
-
@ultras06 üstadı maliye kitabında var ben onu bulup aticam
-
@tobıntax bende çözdüm hocam. Kpss ye kadar direk kpss odaklı konu calısmıstım. Kpss den sonra oturup o hafta soruları çözdüm çıkmış. Sorulardan ziyade çözümleri işe yaradı
-
Arkadaşlar şahsi düşüncem şu ki 70 yaptım vs diyenlere inanmiyorum.80 in altina düşecegini sanmiyorum mulakat listesinin o da en iyi ihtimal.85 le bile kapatabilir.Kpss'nin hemen sonrasinda oldu herkes deli gibi çalıştı.Soru iptali olacagını da sanmam.Hayırlısı olsun hepimiz için
-
@red sınav çalışma sınavı değildi bence dikkat ve şans çok önemli olacak
-
@red guyun bile hiçbir zman 85le kapatmadığı dünyada, bu sınav nasıl 85le kapatabılır. Ben anlamıyorum vallahi.
-
Buraya nasıl fotoğraf atiliyor
-
![alt metni](görsel url![0_1534067503869_IMG-20180812-WA0002.jpg](Yükleniyor 100%) )
-
Millette saniyorki 3000 kişi bir sene boyunca deli gibi kpss kasti hepsi ilk 500 e girecek. Bunlara kalsa haftaya guy 90 la falan kapatir. Hangi dunyada yasiyosinuz anlamiyorum ki...
-
GİB açıklamadıkça bu soru spekülasyonları puan spekülasyonları devam edecek , açıkla da millet işine gücüne baksın arkadaş ya
-
@gannicus iyi yapmışsınız ben çıkmaz aynıları diye çözmedim çözsem +5 doğrum çıkardı aynı çıkan guy sorularını gördükçe duydukça psikolojim bozuluyor ...
-
Bu zamana kadar en yuksek kapatan guy galiba 2014 kasimdi. 80 85 arasi kapanmisti diye hatirliyorum. Bu sinavla kiyasladigimiz zaman net bi sekilde kolay bi sinavdi. Dguy 80 veya ustuyle kapatamaz. Kapatirsa burdaki herkese magnum ismarlarim. Bademli