2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu Anketler dogruysa nasil izmir ve eskisehir 70e düstu anlamak cok zor
-
@sword00 açıklanınca seni etiketleyeceğim kardeşim
-
@furken hocam öyle değilmiş sisteme giriyorlarmış bi kodlama yapıyorlarmış sınav şu saatte ekranlara düşsün diye. ben de bilmiyordum bilgisayarcı bir arkadaş söyledi. yani bana da mantıklı geldi. öyle çalışan çamaşır bulaşık makineleri de var. kirliyi atıyorsun gündüzden gece tasarruf saatine kuruyorsun çalıştırıyor kendi kendine
-
Bir de neden herkes birbirine “hocam” diyor. Anlamıyorum
-
@minsipo sen yenisin galibaa
-
@sdf bence biz guydayken aciklayacaklar. Bir gunde iki yikim
-
77-78 ile kapatacak!!!!! 80-81 olursa beni arayıp zahmet etmeyin depresyonda olacağım
-
En basiti ankette 83 ustu o kadar yuksekse kesin 80 alti kapatacak Ankete oy verenlerin huyu belli
-
@furken aciklnsa da daha fazla siyirmadan rahatlasak
-
@minsipo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bir de neden herkes birbirine “hocam” diyor. Anlamıyorum
Aynen .Baska bir alternatif mi bulsak
-
@minsipo Herkes kendi bilgi seviyesinin karşısındaki insandan daha düşük olduğunu göstermek için Kibarlık yapıyor diğer şahıs da buna mukabil aynı şekilde Kibarlık yapıyor yani ortada alçak gönüllülük var sistemin getirdiği iyi şeylerden biri bu yani ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum ama..
-
@kaimoğlan Basindan beri 81 diyorum. ️
-
77-78 kapatır sınavdaki 2 ing sorusu bile 80 doğrunun aşağısında kapattırmaya yeter.
-
@minsipo allah razı olsun ben derse döneyim:)
-
bende bir tahminde bulunayım gecen sene guy pazarı pazartesıye bağlayan gece acıklanmıstı tahminimce bu senede böyle bişey yapabilir beşiktaş maçından sonra pusuda bekleyeceğim. 80 le kapatacagını düşünüyorum
-
Madem herkes örnek veriyor ben de örnek vereyim. Gsb denetçilik sınavına 260 kişi girdi. Sınavda 20 ingilizce yds düzeyinin bir tık altında soru vardı. Ancak 60 yds istiyordu. Yani sınava girenlerin hepsi 12 ingilizce soru çözebilme seviyesindeydi. Sorular zordu ancak öyle tuzak soru yoktu. Alan soruları daha kaliteliydi ama zorluğu ve bu sonavdaki tuzak soruları kıyaslarsak dengeler diye düşünüyorum. Mülakata 60 65 kişi kaldı ve 73 ile kapattı. Geriye kala değerlendirmeyi siz yapın artık. Ben hala bu sınavın 74 75 ya da 76 ile kapatacağını düşünüyorum. Zor olmasından değil en kolay sorunun bile sazan avlamaya müsait olmasından dolayı öyle diyorum. Kaldı ki 20 soru zor sayılacak seviyedeydi. Kpss den 130 a yakın bet bekleyem arkadaşım 23 yanlışı var. Kpss den 120 net bekleyen bir diğer arkadaşım 21 yanlışı var. Bu iki arkadaş bir çok yazılı kurum sınavında başarılı olmuş kişiler. 3 aydır bu sınava hazırlanan bir diğer guy olan arkadaşımın 26 yanlışı var. Bir diğeri 27. Biri 60 küsür bekliyor. Yani çevremde 15 kişi girdi 80 üstü 3 kişi var. Biri 83 biri 85 biri de 82 bekliyor. Aklınızda bir fikir oluşturur umarım.
-
@frustration Ağzından bal damlıyor vallahi kardeşim. Moral oldu baya. Ben ikna oldum:))
-
@can-mavi hocam bugün bi kaynakta gördüm kazai rüstde küçüğün rızası alınmıs olması gerekir diyo buraya foto atamıyorun
-
@utku inşallah yanılmam kardeşim hakeden herkesin mülakata kalmasını temenni ederim
-
@mahmut-usenir Kaynağın ne dediği değil yargıtayın ne dediği önemli.