2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bir 78 bir 84 çıkıyor ️
-
@merve06, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@zenginmemur evet sayfayı dönüşümlü olarak ele geciriyoruz, bi onlar geliyor bi biz geliyoruz:))
O değil bizim tayfa gelmemiş gelince yazarım linç yemiyim
-
@biriibfli hocam işin şakasındayız vakit nasıl geçsin hep sinir stresmi olsun. Gönül isterki herkes kazansın burdaki
-
Kpss sorularına oranlarsak daha mantıklı sonuçlar elde edebiliriz...
Sınavın 80 ile kapatacağını düşünürsek kpssye oranlayinca 128 kpss sorusuna denk geliyor bu açıdan bakarsak soruların da düşündürücü olduğunu hesaba katarak ben 80 i gecmeyeceğini düşünüyorum. Bunun sebebini de soruların çeldirici olduğuna bağlıyorum... Kpssye giren kaç kişi 128 doğru yapabiliyor ki...(İngilizce ve işletme iktisadi faktörü de var puanı aşağı çekme konusunda çok etkililer) -
Ben : Kaçla kapatır?
O : 83
Ben : Kaç doğrun var?
O : 84
Ben : Hmm -
78-79 ikisinden biri taban puan olacak hissediyorum..
-
Gib gece süprizi yaparmi acaba
-
77-78 le kapatacak çünkü 79-80 doğrum var.
-
@beylerbeyi :))) sıkıntı yok
-
@bydaler 80 altı olur demiyorum zaten guy çıkmış sorularla 80 üstünde bu sınav da yapmak ne bileyim kolay değil gibi. Kpss kurum sınavları derken uzun zamanlardir kayış gibi kaldım her hangi bi hissim yok 80 85 arası olur herhalde. Bu
-
Tez vakitte aciklansin artik...
-
Yarı ne olacak bakalım
-
Dolar 7.22
-
Yarın belli olur insaAllah
-
Yarin da aciklanmaz bosa heveslenmeyin. Aciklanirsa da 156yla kapatacak zaten
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Dolar 7.22
Dolar kaçla kapatır yarın? 8.0 altı mü 8.0 üstü mü?
-
Dolar yurt dışı dolar fiyatlamasi 7.60 Allah yardımcımız olsun
-
Yarın bi uyansam dolar 1.80 Euro 2.20 ye düşmüş. Dguy 73'le kapatmış. Beklediğim mülakatı gecmisim. Sevipde ayrıldığım sensiz yapamiyom diye msj atmış. Çok mu şey istiyorum
-
@alperen-turkuaz Kardeş dünyayı da üzerine yapalım mı ?
-