2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@mzeytci soru pozitif dışsallık hakkında hangisi yanlıştır ?
Şık : marj sosyal maliyet > marj özel maliyet
Yani bu şık kesinlikle pozitif dışsallık için yanlıştır ha sen bunu bilmiyorduysan atlama herşeye -
@cesss " tüketimde maliyetler eşit olur " düzelteyim
-
@cesss Öyle bir Ali cengiz varsa saygi duyarim bu soruya o halde
-
@kaimoğlan kesinlikle kardeşim yani sayıştay ayarında bir soru olmuş.. malesefki yanlış yapmışız
-
@maxmin ilk günden beri anlatıyorum son beş dakika bu soruya baktım noktasına virgülüne kadar ezberledim beynimin içinde her açıdan fotoğrafını çektim, defalarca burada soruyu birebir yazdım. Yine de soru böyle değil dediler, doğruyu soruyordu dediler. Dediler de dediler. Ben de cevap vermeyi bıraktım. Sen de çok üsteleme dostum vallahi sana yazık olur. Yıpratırlar. Bu soruda bir gram hata göremiyorum. Aşırı klas ve güzel bir soruydu.
-
@alika28 hahaha haklısın hocam şunu kesin olarak söyleyebilirim ki %100 hangisi pozitif dışsallık hakkında yanlıştır diye soruyordu, isteyen istediğine inanabilir ama sınavı 2 kere döndüm ve tek cevabımı değiştirdiğim soru buydu ve defalarca okudum garip geldiği için
-
@cesss bu soruyu çözerken 2 hatalı şık oldugunu düşünmüştüm hatta 2 şıkkı kabul ederler demiştim kendi kendime ve o an soruyu en yanlış şık hangisi olabilir diye düşünerek msm büyüktür möm yaptım. Ama sizin söylediğiniz sey çok mantıklı geldi.(Tüketim de maliyet esit üretim de fayda esit diye) tesekkürler bu bilgiyi paylastıgınız için:)
-
@cesss bende marj sos mal>marj özel maliyet yaptım ama hala doğru olmasının haksızlık kabul edicem:)
-
@lilith doğru yaptınız sevinebilirsiniz malesef ben üzülecem
-
@cesss hiç belli olmaz gibten her şey beklenir
-
@atanamayan ben 90 bekliyorum.Benim gibi yazmayan birçok insan vardır dostum.O kadar emin olma.Bu grupta olmayan bir sürü insan var.Olup da yazmayanlar da var
-
Yarın için bekliyoruz ama açıklanmazsa şaşırmam
-
@atanamayan Kapatmaz ama 80 nin altına düşmesi zor sanki
-
Disiplin cezası sorusunu hatırlayan varmı?
-
@red dönem net karlı soruyu ne yaptınız merak ettim ve disiplin cezası sorusu
-
@cesss enteresan çünkü üretici olsun tüketici olsun pozitif dissallk demek direk faydayla alakalidir.Tanımında bile böyle yaziyo
-
@eliff cvbı her ne ise diğer tarafa haksızlık olacak bende üretim dediğini hatırlamıyorum ama uzun zaman geçti
-
@lilith Memura davranışlarinda kusurlu olduğunun bildirilmesi
-
Mesai başlar başlamaz açıklasalar keşke
-
@shanks tşk ederim:)