2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ne bileyim sivrisinekler uyandırınca açıklamışsındır zannettim gib
-
@yorgunsavaşçı Ne kadar sinek varsa hepsi gib in kanını emsin bitirsin.O bizi yedi bitirdi
-
Beyler buyuk gun bugun. Eğlenceye hazir miyiz?
-
@gökyeleli Eminmisin
-
@gökyeleli Ben oek güvenemiyorum bulara
-
-
@gökyeleli Ben de demek istiyorum ama gib e güvenilmez Dayanacak gücüm kalmadı puanım iyi gibi sanki ama gib gidwr farklı cevabı kabul eder yada kaydırma falan korkutuyor insanı
-
pişt pişt... açıklasana
-
Telefon yağmuruna kaçta başlanıyor gençler? Dükkan 9 gibi açılır hemen gittikleri gibi bakmazlar 10 da başlayalım yardırmaya :))
-
@ceks74 Bence direk başlayalım daha oturmadan
-
85 civarı bi puan bekliyorum ama sınavda kitapcigi isaretledim mi o şüphe içimi kemiriyor biran önce aciklansinda rahatlasak bu arada 78 gibi kapatacak bnce 80 üstü olmaz
-
Gecede açıklanmadı.
-
@geliruzmani Aynı durumdayız bende 84 85 bekliyorum belki 86 ama ya kaydırdıysam ya yanlış işaretlediysem
-
Herkes yüksek bekliyor ama herkes düşük kapatacak diyor :))
Açıklansa da görsek artık ya -
@yorgunsavaşçı benim de anlamadığım olay o
-
@yorgunsavaşçı Aynen ders zor çalışılıyor böyle gerçi kazanınca sevinçten kaybedince üzüntüden yine zor çalışılır
-
Yok bence kazanılınca daha güzel çalışılır başardım hissi güzeldir .
Umarım kazananlardan oluruz maalesef 2400 kişi üzülecek.
Hakkımızda hayırlısı..
Bekletme artık gib.. -
82-83 bekleyen hayat 85 bekleyenler bile 77-78 kapatsın diyor. Bu işte tezatlık var. 80 altı zor gibi. Başka sınavlarla bu işi karıştırmamak lazım. Kaymakamlıkta şöyleydi, bundan böyleydi falan olmaz. Ayrıca dolar 8tl ye doğru ilerlerken kimse dguy sınavını açıklayalım da demez gibi.
-
@adnan-ötüken bana da öyle geliyor ama bi yandan onunla bunun ne alakası var diyorum.
Su an eminim herşey hazırdır bir enter a bakar açıklanması.
Umarım sapla samanı birbirine karıştırmaz gib yoksa bizim sonuçlar bayram sonrasına kalır . -
geçen sene guyda sınav çok zordu 77-78 ile kapatır dediler ve 81-82 den aşşağı kapatan il çok azdı. Kimseyi umutlandırmamak lazım, en iyisi kötü sonuca hazırlanıp açıklanınca sürpriz olması