2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ankara guy gecen yılki alımda niye yüksek kapatmadi ozman.Kpss79 kurum sınavida o civarda kapatti ve dguyun yarısi bir alim vardi.Ankara sizlerin dedigi sekilde hpe 90liklarin yazdıgi kisiler yarıstı.Dguy sınavına ise guylar denetmenler girdi ve bunlar iyi yapabildiyse yüksek kapatabilir
-
@istatistikçik bu kadar açıklayıcı net olmanız gözlerimi yaşarttı deseydin kardeş
-
Gecikme sebebini de en az sonucum kadar merak ediyorum .. Böyle kasten geciktirince albenisi yüksek oluyor demek ki ilginç
-
@zenginmemur hocam sen analizlerinde bu Ankara guya neden taktın ya ayrıca nerden biliyoruz belki 300 kişi + 90 yaptı gerisi daha düşük yaptı. Neden yani son kişinin puanını baz almak. Tüm şehirlerdeki yüksek puanları baz alırsak geçmiş seneye göre, o analizde guy tek şehire 600 kişi çağıracak olsa 92-95 ile felan kapatması lazım. Bu fikir vermeyecek bir istatistikdir. Rahat olalım biraz, değiştiremeyeceğimiz şeyler için şimdiden kendimizi üzmeyelim.
-
Cuma günü aradığımda çıkan abi baya cana yakındı ona ulaşsam bilgi alırım da düşüremiyorum. Telefona bayan çıkınca genelde bilgi vermiyor :))
-
Bu sınav dguy dguy 85 den aşagı kapamaz diyen kardeşlerim sınavın ismi dguy olunca bi anda insanın ufku açılıyor heralde 85 üzeri yapıyorda sınava girenlerin çogu aynı olmasına ragmen ismi guy olunca 77 78 ile kapıyor ilginç tespitler var sayfada
-
@aynstayn güzel yaklaşım bütün ezberleri bozdurdun su an kardeşim :))
-
@istatistikçik Kadın sesi duyunca sormadan kapat
-
@istatistikçik evet bana o bey çıktı telefona gayette samimi gibiydi bugün açıklanma ihtimali zor dedi
-
Guy açıklanırken bugün açıklancak diye bir bilgi almışmıydık?
-
Güncel anayasa hukuku notu fln olan varmı bunun sonucu gelene kdr en azından guya hazıırlanım
-
@yorgunsavaşçı ya çüş artık ya o zaman
-
@shanks hocam ben o yüzden isyan ettim az önceki mesajımda.
Baştan bilgi gelmedi dedi biraz ısrar ettim hiç mi bilgi yok tahmininiz nedir gibi bir daha sorunca bugünde zor dedi.Cidden söylencek bişey bulamıyorum.
-
@kaimoğlan hahahahhah perişan oldum.
-
@yorgunsavaşçı Bana en ufak bir bilgileri yok bugün açıklanacak olsa bile bilemezler gibi geliyor ama bakalım
-
@shanks insaallah dediğin gibidir de biter bu iş bugün.
-
Bu iş aramakla olmaz atkadaşlar içerden birisi bilgi alması lazım o da niyeyse bu sınavda hiç olmadı
-
Bu sınavın zor olmasının sebebi muallak soruları fazlaca barındırması, guyda bu kadar muallak soru sormazlar ondan daha kolaydır
-
@sessessc Kardesim burada oylesine tespitler yapilmiyor herkes kendince yorumluyor.Burada guy ile dguy u ayni yorumlamal dogru olur mu sence.
Dguy a halihazirda mesleklerinden memnun olmayan ve calisan guylar denetmeler vs var.Guy a ise bu insanlarin basvuracak hali yok.Yani illa ki etkiler olacak. -
Beyler arayalim hep beraber arayalim ve bilgileri yzalim buray hep beraber ama arayalim haydi simdi hemen son çare bu hemen.