2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu telefonlara cikanlar bugun aciklanmasi zor derken neye dayaniyorlar acaba.Sanki kitapciklar tek tek inceleniyor da daha var diyorlar.
-
sınav hizmetleri servisini aradım , sınav kurulundan bize gelmiş herhangi bir bilgi yok dedi . Bu hafta açıklanır mı dedim o konuda da bir şey bilmiyoruz dediler . Sınav kurulundan birilerine ulaşabilirseniz belki öğrenebilirsiniz , onun dışında aradığınız yerler bizimle aynı bilgiye sahipler yani bilgisizler.
-
@iibfli_keynes Bu işi bilen kimse yok yada söylemek istemiyorlar galiba
-
@aynstayn hocam sen bnce guy sınavina hic katılmamıssin bu birinci tespitim.İkincisi bn niye muy kaymakamlik ornekleride varken guyu veriyorum bunuda soyleyim.Sen birde gecen yılki guy ilanınin hangi sartlarda geldigini bilmiyosun bu ikinci tespitim.Gecen yılki guy ilani resmen hic alimin olmadigi yani senin anlayacagin dilden kpss mayıstan bir sonraki mayisa kadar tam 1 yil sonra geldi.Ortada alim yoktu yani p35i 90 olan adam guy sinavina kaltildi.Hani derler ya Ankarada 90 puanlilar var idari hakilmlik merkez uzmalik isterler bu neddnle bu adamlar vardi.Ankarada degil Her ildd vardi.Ankara alim sayisi 155 ksii dguyn yarısi bir alim diue yazdim.Uzulmeye gelince bn zaten en cok spekulatorlerin mhuy ayarinda olacak dguy sinavi ayrinti calisin lafina inandigim icin üzgunum yoksa
-
Boş verin arkadaşlar kaçla kapatacak muhabbetini artık kaçla kapattığını görmemiz gerek
-
Dogru ya da yanlis merkezde çalışan insanları yalancıymıs gibi suçlayarak bilgi kaynağını kesen arkadaşlar burda ağlanmasin. Şu linç etme huyundan bi kurtulamadık
-
Yahu Allah aşkına bu sınav neden açıklanmıyor, bir şey bilen hiç mi kimse yok? Gününde açıklanan sınav sürekli rekor tazeliyor. Sınav sonucu bekliyoruz altı üstü atama değil!
-
@zenginmemur nedense bir an girdiğim sınavları evlendiklerimi puanlarımı felan yazma gafletinde bulunuyordum. Son anda farkına varıp sen ne yapıyorsun diye sirkelendim. Süper istatistiklerinde başarılar dileyip aramızda çıkması muhtemel sürtüşmeyi sonlandırıyorum. İnş her şey gönlünce olur.
-
Eğer mülakatlardaki gibi 10 günlük bir süre varsa bugün de açıklanmaz
-
Bugünde yok anlaşılan artık Cuma falan belki
-
Bu sınav açıklanmıyo diye dolar rekor üstüne rekor kırıyor olabilir. Açıklansada piyasalarda rahatlasa
-
Şahsi fikrim bu hafta acıklanmasın guy a gırecez bir çoğumuz olumsuz olursa moral motıvasyon kalmaz. sınav geçti gitti arkadaslar onumuzdeki sınava odaklanalım. Dguy da yaptıgımız hataları bunda yapmayalım. Basarılar hepınıze
-
Okunmuş bitmiş sonuçları açıklamama kararını veren şahıs kimse büyük ah alıyor. Kaç gündür belli olan sonuçlar neden açıklanmaz? Vdk’sı da aynı gib’i de. Havalarından geçilmez yaptıkları işler de ortada.
-
Hala ses yok bari boşa bekliyorsunuz deseler
-
Arkadaşlar şahsım da siz de şu acı gerçekle yüzleşmemiz lazım artık.Malesef 1 haftamızı yok yere bu beklentiye feda ettik.Bu 1 haftada ne konular biterdi ne kadar ilerlerdik Allah bilir ama olmadı.Yapamadık.Yapabilenler,odaklanabilenler,garanti olduğu için sonucu pek merak etmeyenler mutlu huzurlu dersini çalıştı çalışıyor.Bizim için artık olan oldu ama bugün ve bundan sonraki günlerin telafisi yok.Gerçekten artık ümidi kesin ve derse odaklanın.Eğer gece gündüz her saniye telefon başında forumda sitede beklemekle açıklanacak olsaydı şimdiye bin kere açıklanmıştı.Bakın bu cümleleri hayal kırıklığıyla yazıyorum malesef.Şöyle ferah ferah ders çalışma isteğini elimizden söküp aldı bu GİB,ama biz bu saatten sonra beklentiyi sıfıra indirip derse odaklanmalıyız.Bu saatten sonra her şey olabilir. 1 dakika sonra da açıklanabilir 1 hafta sonra da.Herkese Allah sabırlar versin ve herkese kolay gelsin.
-
@paretowilfredo bi haber yok mu
-
Kafada haftaya pazartesi guy ile beraber açıklanacak diye attım. (Duyum vs değil.)
-
@duryy Sanmıyorum bunu süründüren onuda süründürür oda en az 1 hafta bekletir
-
@hahamas @paretowilfredo @Antimülakat @Priss @Agor @can-mavi @narca ne zaman açıklanır?
-
@shanks GUY'da iş süründürmeye kalırsa zaten kafadan 2 hafta say sen orayı. Araya bayram girecek çünkü. O yüzden pazartesi açıklandı açıklandı aksi halde Eylülün ilk haftasına sarkar iş.
Umarım böyle olmaz.