2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@adnan-ötüken 80 üstü zor gibi çünkü bu sınava ilk kez giren insan çok ve hata yapacaklarını sınav esnasında kendime söyledim ki bnde yaptım en az 15 soru celiskiliydi
-
Arkadaşlar arayan var mı ?
Cuma günü için bugün beklemeyin demişlerdi bakalım bugün ne diyecekler -
@yorgunsavaşçı Aynen oyle bircok arkadaş 84-85 bekliyor 80 ustune cikarsa algida yı uzerinize falan yapacagim diyor sonra boyle umutlandirmamak lazim insanları
-
Bu sınav gecen yılki guydan cok daha zordu
-
@geliruzmani hata yapan insan sayısı 2400 ün içindedir. Kalan 600 kişi forumdada belli gibi 80üstü yapmıştır. Ben kötü yaptım cidden kolay yanlışlarım oldu ama 80 üstü bekliyorum 76 ile kapatsın istiyorum ama zor. Kimsenin moralini bozmak istemem ama 80 altı zor gibi.
-
Aradım belli değil bugün olur yarın olur diğer hafta olur bişe diyemeyiz dedi.
-
@zenginmemur geçen yıl guyda 82-84 yapan arkadaşlarım bu sınavda 85 üstü bekliyorlar . Şimdi her sınavı kendi içinde değerlendirmek lazım. Bir an önce açıklanır inşAllah
-
@adnan-ötüken Hepsini tek tek tebrik ederim bravooo .
-
Artık isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi olumsuz konuşmak istemiyorum ama bu işin bu günde oluru pek yok gibi.
Bende aradım dayanamayıp.
Henüz bi bilgi yok dedi telefondaki.
Az çok tahmin edersiniz bugün açıklanma ihtimali nedir dedim. Bugün de zor görünüyor açıklanması dedi.Niye ama niyeee ?
-
@istatistikçik Guy sonuçlarini falan sordugumuzu mu dusunuyorlar acaba DGUY DGUY kardeşşş mi desek acaba :-()
-
@mami1616 arkadaşım gönül 70le kapatsın ister ama 80üstü kapatabilir. Sınav bu kimseye güvenmeyeceksin! Herkes temkinli konuşur. 83 neti vardır 78 bekliyorum garanti der.
-
@lilith dediğiniz kadar zor değildi hele dguydan kolaydı abartmamak lazım guyun 81-82 ile kapatması kadar normal birşey yok
-
Biz 600 arkadasimla 87 ve ustu aliyoruz beklenti icine girmeyin arkadaslar.
-
@adnan-ötüken suan zaten 80 altı bekleyenler icin kritik durum
-
@istatistikçik diğer hafta bayram tatili nereye olur deseydiniz
-
@adnan-ötüken Bu tarz yorumlar insanların morelini bozuyor. Birakin o zaman da kaçla kapatacagini sınav açıklanınca görelim .
-
@can-mavi dostum en geç pazartesi açıklanır diyen kaynağa tekrar sorma şansın var mı?
-
@istatistikçik Kısaca bir halt bilmiyoruz diyorlar
-
@ultras06 tabiki dostum , cevap gelince paylaşırım
-
@can-mavi Hocam bir de hangi pazartesi diye sorar mısın ?