2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gmsmustafa İnşallah yanılırsın o zaman hocam
-
@kaimoğlan Insallah hocam
-
@iibfli_keynes Bu sınav gecen seneki guya gore cok cok basitti taam mı . hatta bu sınav ilk okul 1. sınıfta yapılan sınavdan bile kolaydı 189 ile kapatır taam mı
-
Bu sonuçlar geçen seneki gibi (pazarı pazartesiye bağlayan gece) bugün sabaha karşı 03.30-04.00 gibi gelsin GİBe karşı tüm kırgınlığım kızgınlığım sona erecek .. Tabi beni ne kadar önemsiyor o ayrı konu
-
@minsipo yarım elma diye bir dizi vardı( yonca ile Gonca ) dizide Koray diye bir karakter vardı herkese hocam derdi ozman pek bir meşhur olmustu herkesin birbirine hocam hitabi ordan geliyor olabilir
-
@heredotolga huşenk vardi bi de.
-
@heredotolga sevmiyordum hiç o diziyi
-
Dostlar şanslısınız nitekim ben yarın da açıklanmayacak gibi hissediyorum ben böyle hissediyorsam yarın açıklanır
-
@frustration hocam inşallah dedginiz gibi olur
-
Diğer husus, bu sınavda 600 kişi 80 üstü yapsın helal olsun o 600 kişiye 50-60 kişilik güvenilirliği tartışmalı anketler ve burada yazan 10 kişi canınızı sıkmasın.
-
Geç olsun da sonu güzel olsun insallah.
-
Bakın arkadaşlar yani büyük bir süpriz olur 82 ile falan kapatır, olabilir imkansız demiyorum. Ama cidden yılların tecrübesiyle söylüyorum, evet 70 soru gerçekten kolaydı lakin eğer bu sınava girenler yanlış anlamayın ama tamamı 88 üstü kpss puana sahip olsaydı derdim ki bunlar 70i banko yapar 15 soru hafif çeldirici onlardan da en az 12 yapan olue 82 ile kapatır. Yahu yapmayın etmeyin, ne 88 ile ne 89 ile kapatmış sınavların kaçla kapattığını biliyorum ki bu sınavda cidden 10 soru tam düşürmelikti.
Son kez tahminimi yazıyorum: 78.üstü olur mu elbette olabilir sonuçta zamanında xerez Barcelona yı 2-0 yendi oranı 12.50 idi. Bilmem anlatabildim mi, sağlıcakla.
-
Anketmiş manketmiş geçin bunları ya
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Anketmiş manketmiş geçin bunları ya
Hâlâ akillanmamişlar :))
-
Forumu sessiz sessiz takip eden çok kişi var. Allah için 90 ve üstü kim yaptıysa çıksın söylesin. Seni tanımak istiyorum yiğidim
-
Şu da var ki ben daha önce bir çok sağlam sınava girdim ama hiç gelir idaresi sınavına girmedim. mesela bu sınavda hiç imece dediğiniz soru bankası falan çözmedim. tek tereddütte olduğum emin olamadığım nokta acaba bu gib'ci arkadaşlar soru ezberleyip öyle mi kazanıyor o yüzden mi 80ler 90lar havada uçuşuyor şeklinde. o yüzden bir ihtimal yüksek kapatabilir diyorum. her neyse göreceğiz.
-
@heredotolga Kanal D iyiydi ama Show a geçince bozdu
-
@murky Eskiden öyleydi ama son sınavda değişti durum
-
Suan ibre yine 80 altina döndü.Birazdan 85ciler sayfaya gelebilir
-
@murky bense katılıyorum sana,Ben guy çözmeden girdim sınava daha zor kurum sınavlarına yönelik hazırlandım....ve sınavda yalnis yaptığım çoğu soru guy da daha önce cıkmış sorular .. sadece guy cozerek girenler benim o konuda önümde bu sinavin sonucu guy cozenn ve çözmeyelerin kesişim noktasında belirlenebilir..saygılar