2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@hickskaldor arkdaşım farkındaysan b de yanlışsa iki doğru cevap olduğu icin iptal olur diyorum b sıkki o gösterdiğiniz şekildeyse negatif dissaliga örnek evet o da yanlis o zaman.Iptal olmalı o zaman.Umarim kimsenin hakkı yenmez
-
Dissallik sorusunu ben de önce b yaptım sonra eşit olmaz dedim sildim a yaptım. Ama cvplari sayarken ona (-) verdim zaten. Neyse ne artık
-
Kitapcıklar tek tek kontrol ediliyoda olabilir aslında. Çünkü mali tevzin sorusunda hangisi doğrudur şeklinde okuyanların sayısı bir hayli fazla o soruda iptal olabilir.
-
ders çalışacam diye kütüphaneye geldim sağ sola bakıp duruyom. açıklayın laaan. milli kütüphanedeyim çay ısmarlayacak var mı eheheheh
-
@hickskaldor hemfikirim
-
@eliff umarım
-
Yazmadan edemedim ya o kadar çok muhabbet dönüyor ama benim takıldığım nokta direk kelimesi DİREKT diyelim lütfen dikkat dağıtıyor :):)
-
GİBin bilmiyoruz demesinin tek sebebi üzerindeki telefon baskısını kırmak bu hep böyle olmuştur , azıcık bir ümit verseler biliyorlar ki aşırı yoğun şekilde aranacaklar , gib çalışanlarının benle aynı bilgiye sahip olmasına ihtimal vermiyorum
-
@umut-1-m kesinlikle bende de doğrudur diye soruyordu. Siklar daki doğrular da dikkatimi cekti. Şansımı hizmet bölüşümü nden yana kullandım. Ama siklara bakılınca yanlısı sorduğu çıkıyor ortaya.
-
yıldık yaw yıldık hadi artık ya açıklayın ya da şu tarihte açıklanacak deyin belirsizlik kadar kötü bir şey yoktur şu hayatta heralde
-
@baybatur hocam benimde aynı hatta c şıkkıydı onu işaretlemiştim. Arkadaşlarda yanlıştır soruyo diyince ben yanlışmı okudum dedim ama gerçekten doğrudur diyodu benim kitapcıgımda. Kitapcıklar kontrol ediliyo olabilir şahsi düşüncem.
-
@umut-1-m peki iki farklı kitapçık ta iki farklı soru sorulması garip değilmi. Bir soruyu basım a verirsin ya hepsini yanlış basar yada düzgün basar. Yarısı na doğrudur yarısına yanlıştır yazılması nasıl bı basım hatasıdır. Çok ilginç.
-
mesai bitti ve açıklanmadı yine.
-
@can-mavi hocam var mı aktarabileceğiniz gelişme ?
-
Basim hatasi olduğu belli degil hocam daha
Büyük ihtimalle dalginlik
Bende basta hangisi dogrudur diye okudum. Sonra şıklar garip gelince baktim yanlisi soruyomus -
@ck, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hocam var mı aktarabileceğiniz gelişme ?
-
@can-mavi belkide bizdeki cari oran sorusunu kitapcik hatasiyla yanlis yapmıs olduk.Olabilir mi?Belkide bu tip nedenlerden dolayi gec aciklaniyo
-
@baybatur gerçekten öyle. Başka sorularda da bu türden bir hata vardı diye kontrol edilirse o zaman yandık uzayabilir. İnşallah olmaz öyle bişe. Ama benim aklıma bu geliyor. Yoksa bu kadar uzamazdı.
-
Kitapcik hatasıni bnde cok duymaya basladım.
-
@umut-1-m hocam zaten uzmasi bir sorunun oldugunu gösteriyor bnce