2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi dostum su her siteye girme ozelligi olan bilgisayarindan bir sorgulasama nezanaman aciklanir bir ise yarasin muhtesem bilgisayariniz.
-
@ys2018 hayırdır nick mi değiştirdin ? Bence pek bulaşma
-
@can-mavi Nasıl oldu da böyle oldu anlamadım. Hadi yanlış soru falan filan diye kendimizi avutuyoruz fakat giren 3000 kişi bile değil tek bir il Ankara neyse hayırlısı
-
@can-mavi hyr nick degstrmedim uzun zamandr takip ediyorum kaymakamlikta verdigin duyuru ile gordugun itibari dguy surecinde yedin bitirdin dostum
-
@ys2018 sana katılmıyorum adam ne yaptı da yedi bitirdi
-
Arkadaslar canmaviyle ne derdiniz varsa özelden halledin bakın orda sohbet butonu var bizim bir problemimiz yok boyle sacma sapan münakaşaları görmek okumak istemiyoruz amacından saptırmayın sayfayı.dguy sayfası madem sinavi konuşun
-
@ys2018, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hyr nick degstrmedim uzun zamandr takip ediyorum kaymakamlikta verdigin duyuru ile gordugun itibari dguy surecinde yedin bitirdin dostum
Pardon trolll musunuz?
-
@ys2018 dediklerimi isteyen itibar eder isteyen etmez , o herkesin kendi bilecegi is , ayrıca bu başlıkta veya bir başka başlıkta ne yazdıysam itibar elde etmek için değil ne duyduysam paylaşmak için yazdım .. Ayrıca bu işler biraz da arz talep meselesi , duydugumu paylaşmamı isteyen olursa paylaşırım , herkes senin gibi düşünüyorsa bir şey paylaşmam , konu o kadar basit , ben dahil kimse bir şey kaybetmez sonuçta
-
@ys2018 zaten sitresliyiz bide senin gibileri görünce iyice sinirim bozuluyor
-
@victory-carleone sitres iyi degildir ahahahaha
-
@ys2018 ayrıca sadece kaymakamlık dersen hakkımı yemiş olursun , sayıştay sayfasında ilan tarihi için dediklerimi bak , vmy ve dguy sayfasında da alım sayısı ve alım dönemleri icon dediklerimi bi kontrol et .
-
@ys2018 burada olduğuna göre galiba sende sınavlara hazırlanıyorsun eğer sınavlara hazırlanıyor isende iki seçenek var ya çok iyi yaptın burdakilerle dalga Geçiyon yada sınavın kötü geçti buradaki paylaşımları kaldıramiyorsun, bence ikinci secenek ama ne olursa olsun yaptığın şey nikini ilk okuduğumdaki aklıma gelen argo kelime
-
@ys2018 bu bilgisayar işine niye taktınız anlamıyorum. ben de şuan kurumun bilgisayarından yazıyorum bu yazıyı. bazı sosyal medya siteleri için de günlük belli süre kotası var. excelde bi şeyi anlamayınca youtubeda açıp izliyorum. nedir yani mesele?
-
@can-mavi kardeş burası forum somut bilgi isteyen açsın gib'in sitesine baksın, sen kafanı takma böyle laflara, her yerde olduğu gibi burda da boş konuşan moral bozan var elbet ama bu forum nispeten daha düzgün insanlardan oluşuyor.
-
@genclerbirlikli asagilayic bir sekilde yazdi arkadas durumu izah ederek yazsaydi bukadar tepki almazdi sahsen beni okuyunca rahatsz etti
-
@victory-carleone bukadar analiz kasmana gerek yok dostum sonra sitres olursun :))
-
@ys2018 22 saatlik forum geçmişini insanlara saldırmak için kullanma istersen güzel kardeşim. Gergin bir dönemde gelip yeni gerginlik yaratan insanlara ihtiyacımız yok.
-
@can-mavi benim sahsi gorusum burda cok dusurdun kendini benim icin bittin dostum
-
@agor ben sadece bir kisiye yazdim ama digerleri neden hopladi anlamadim ?
-
@ys2018 bu yeni bir sinek türü olabilir