2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ys2018 kişisel mesajını özelden yazmak yerine foruma yazdığın için olabilir mi ?
-
Bizim bu milletin yegane nefret edilesi huyu Meyve veren ağacı taşlamak
-
@ys2018 terbiyesiz ya rahat bırak insanları.
-
@umuttukenmez uruk hai diye biri vardi yasaklanan o da olabilir. Ilgi cekmeye sinir bozmaya calisiyor bence gormezden gelelim universite mezunu kurum sinavi bekleyen adam muhabbetine ciddiyetine bakin bosverin
-
Ayrica duyum getirenlere bir hususu hatrlatmak istiyorum bizim icin guzel bir olay size minnetraz ozellikle snav duyumlarini onceden bilmek cok avantaj ama koyda dagda bayirda bu duyumlari alma imkani olmayanlarin hakkina girme ihtimaliniz var diye dusunuyorum
-
@ys2018 ahaahshshs harbi troll ya
-
@north-remembers mahser gununde boynuzlu koyun boynuzu olmayandan hakkini soracak bu isler ince isler dostum dunya duzeni artik amaca giden her yol mesru demis aykiri bisey deyince trol oluyoruz degilmi
-
Arkadaşlar, forumdaşlar, buradaki insanlar ortalamanın üzerinde bir akla ve birikime sahip diye tahmin ediyorum, lütfen böyle her atağa geçene siz de prim vermeyin. Cidden zevk alıyor insanlar bundan, içinde bu duyguları taşımayan bilmez, anlamlandıramaz ama ne yazık ki sadece milleti sinir etmekten keyif alan insanlar var. Uymayın, zaten ileri giderlerse gereken müdahale edilir.
-
@agor hemen mudahale hemen
-
kardeşim bugünün de şanslı kişisi sensin demek @ys2018
-
Bu sınav iptal edilebilir mi arkadaşlar ne diyosunuz?
-
@ys2018 paylaşmayız o zaman bir daha kardes merak etme sen , sen de forumdan öğrenip onların hakkına giriyorsun , o yüzden milletin hakkına girmek istemiyorsan okuma forumu .. "benim için bittin " demişsin , bu lafa sadece güldüm o yüzden bu konuda cevap yazmayacağım , eğer forumda engelleme butonu filan varsa engelle beni bitsin gitsin
-
@agor profil resmi neden yükleyemiyoruz direkt mesajda attım cevap gelmedi? sıkıldım bu "y" harfinden
-
@johnash hocam sanmam iptal olcağını risk analizi icin bu alimlar
-
@ys2018 yanlış anlama korkutmak için demedim, derdi ortalığı karıştırmak olmayan birinin zaten bundan çekinmesine gerek yok, fakat ortamın huzurunu kaçırmayı hedefleyerek hareket eden insana da kucağımızı açmamız doğru olmaz sanki.
-
@johnash neden iptal edilsin ki hocam ?
-
Yav bir tarafınızdan element uydurmayin Allah aşkına yok sınav iptal olur mu falan saçma sapan ortağa birşey atmak için yazmayın bizde kurumda çalışıyoruz adamlar açıklayacak elbette
-
Tekrar diyorum ;bu saatten sonra ne zaman açıklanacağı değil neden açıklanmadığı daha Önem li benim için......kendimce bulduğum olabilecegini dusundugum sebepler;az da olsa guy da çalışan arkadaşların sınava girdiğini bazı sorular nezdinde itiraz ettikleri ve bunu inceledikleri ve bu hafta sonu olacak guy sınav için soruları daha dikkatli hazırladıkları dgyun 2.planda olduğu... diğer bir sebep gerçek anlamda ülke sıkıntılı durumda alımlar ne olacak kimse bilmiyor ve bu durumda bide gib başkanının vefatı güç olan işlerin daha da gecikmesine sebep oluyor olabilir..diğer bir sebep acaba 2.kere optik okuyucuya göndermiş olabilirler mi ?daha çok sebep geliyorda aklıma moralinizi bozmak istemem...benden bu kadar sadece tahmin
-
@johnash saçmalama derim sana ya da kendine sakla...
-
@bydaler adam haklı beyler dağılalım bence