2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bir sorum olcak, şta sorusunda şüpheli hale gelmiştir diyodu. Karşılık ayırmak için dönem sonunu mu beklemimiz gerekiyodu. Soruda böyle bir bilgi vermemişti?
-
@bydaler devlette devamlılık esastır hepimizin bildiği gibi ayrıca iki değil 20 defa optikten geçirebilirler. Meclisi külliyeyi bombaladılar bu ülkede dolar Euro yükseldi diye ya artık alım filan yapmiyoruz denmez. Bu da gelir bu da gecer
-
Pozitif dışaallık sorusunun yanıtı eşitlik olacaktı. Bize soruda negatif dışsallığın yanlış cevabını değil pozitif dışsallığın yanlış cvbını sorduğu için doğru cvp a şıkkı olcaktı:/
-
@lilith cok dogru
-
@lilith ben o soruya sta karşılığı 350 borçlu demiştim ama hiç hatırlamıyorum soruyu. Zaten yanlış saydım.
-
Sonuç açiklanmadikça sorular gündeme geliyor
-
O eski, sonuçları erken açıklayan bürokratlar atlarına binip gittiler.
-
Aciklamiyolar ya kafayi yicem
-
O kadar cok bekledik aciklamasinlarda guy icin moral bozmayalim artik
-
diyecek laf bulamıyorum gib.
-
@lilith kesinlike katiliyorum soru direk yazfiginizi soruyordu
-
optikleri kaybettiler herhalde açıklayamıyorlar
-
Ya ben bu gecikmenin ekonomik durumla,guy sorularını hazırlamayla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hadi mülakat olsa neyse kafa yoracaksın irdeleyeceksin listelere isimler girecek çıkacak ama bu yazılı sınav ya inanılmaz objektif bir şey 3000 kağıdı koyacaksın optik okuyucuya puanlayacaksın sıralayacaksın al sana liste , arkadaşlar bu işin Aslı böyle değilse nasıl ben mi çok basit düşünüyorum
-
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar? Şairin dediği gibi beklemem artık Gib'i. Bye bye happy nız. Ben gidiyorum -
-
Ya valla sinir oldum iyice ya
-
Yok mu bir baba yiğit sakin olun bugün kesin açıklanacak diyen
Allahım eskiden ne duyumlar gelirdi her anlamda kurak bir yıl oldu üstüne gib rekora gidiyor sen bize sabır ver.
-
arayan var mı başka.
-
Gibte şu an geçici başkanlığı kim yapıyor.
Twitter’dan ona mı yazsak belki hızlandırma talimatı fln verir.
Yoksa bu sınavın açıklanacağı yok. -
vekalaten Necmi Keskinsoy yapıyor başkanlığı şu an bildiğim kadarıyla