2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Aradim. Bilgimiz yok dediler. Olabilir olmayabilir dediler bende telefonu suratlrina kapadim sinirden
-
@george açıklanmıcak anlaşıldı
-
GUY a girecek arkadaslara Allah yardim etsin valla en onemli zamanlari gitti 🤨
-
http://www.gib.gov.tr/kurumsal/organizasyon-semasi
Sınav Hizmetleri Müdürlüğü
Fatih PAYKAL Gelir İdaresi Grup Başkanı V.
Hayati ARSLAN Müdür V.
10
Eğitim Merkezleri İşletim Müdürlüğü
Abdullah BAYRAK Müdür V.
92
Eğitim Hizmetleri Müdürlüğü
Yusuf Kenan CEVHER Müdür V.
98
Sınav Hizmetleri Müdürlüğü -
@kortex, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
http://www.gib.gov.tr/kurumsal/organizasyon-semasi
Sınav Hizmetleri Müdürlüğü
Fatih PAYKAL Gelir İdaresi Grup Başkanı V.
Hayati ARSLAN Müdür V.
10
Eğitim Merkezleri İşletim Müdürlüğü
Abdullah BAYRAK Müdür V.
92
Eğitim Hizmetleri Müdürlüğü
Yusuf Kenan CEVHER Müdür V.
98
Sınav Hizmetleri MüdürlüğüArkadaşlar 20 30 kişi bunları etiketleyip twit atsa belki işe yarar birer twit atalım bence böyle hiç açıklamıycaklar.
-
Fatih PAYKAL
eğitim hizmetler müdürlüğünün başındaki isim sanırım.
0312 387 3345 /1202 -
80 üstu kapatacaksa eğer 83le kapatır.
-
@zenginmemur oyle kapatacaksa aciklanmasin valla boyle iyi
-
@lilith hocam negatif dışsallıgın yanlış cevabı soruluyordu b kesinlikle yanlış da tartışılan a da yanlış olablr soru iptal olurmu diye b nin yanlıi oldugu çok bariz di dediginiz gibi olsa soru c ve d şıklarıda yanlış olur
-
@lilith direk karşılığını ayiriyorsun. Tahsilini yapınca da kapatıyorsun. O soruda düşürücü kısım kapatırken tamamını değil de sadece tahsil ettiğin kadarı ni kapatman gerektiğiydi. Çünkü mahkeme devam ediyor diyordu
-
Arkadaşlar 17.00 de hep birlikte eşzamanlı olarak gib i etiketleyerek beşer onar twit mi atsak 1000-2000 twit eder , face Twitter el ele versek ,, saçma mı bilmem aklına başka çözüm gelen varsa onu yapalım
-
@lilith soru bende de yanlisi soruyordu. Pozitif dissallik dediği için ben direk eşit olan şıkkı isaretledim geçtim. Ama formda müthiş bı beyin fırtınası yapıldı bu soruyla ilgili. Bende yanlış saydım geçtim.
-
@baybatur uretimde desin tüketimde desin farketmez pozitif dissallik direk faydayla alakalıdır ve adi üstünde pozitif eşitlik olmaz.A kesinlikle yanlış b yi de bilemem
-
@eliff inşallah dediğin gibidir. Aman dikkat linç yiyebilirsin yalnız.
-
@baybatur niye linç yiyim b de yanlışdır o zaman iptal olur soru ben a yi görünce b yi okumadim
-
6-7 ayı bulur mu açıklanması? sgk gibi.
-
@eliff bu soruyu b yapan arkadaşlar sorunun iptal edilme olasılığına tahammül edemiyorlar da o yüzden.
-
@eliff peki sence pozitif dışsallıkta marjinal sosyal maliyet > marjinal özel maliyet olabilir mi? Valla bu başlığı okudukça daralıyorum artık ilk günlerde hevesle yazıyordum. Biri soruda ne yazdığını yanlış okuyup doğru cevabı işaretler biri üzerine sayfalarca tartışılan ve kanıtlanan cevabı kendisine göre doğrulaştırır(!) . Soruda pozitif dışsallık için yanlış olanı soruyordu ve b kesinlikle yanlış msm>möm olamaz. bence a da yanlış o yüzden kafa karışıklığı oldu. Ama bazı arkadaşlar kaynak gösterip a nın doğru olduğunu belirttiler. Daha ne kadar açıklanacak bu soru ısrarla başa dönüyoruz
-
@baybatur b yaptım ve iptal edilmesi gerektiğini savunuyorum ?
-
@james-buchanan Allah korusun SGK bıktırdı resmen