2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@narca dostum tesekkur edriz bilgiler için.Ancak bu is OECD binasinda cözulecekse üstadlar toplantıyi orda yapmıslarsa eger sizde sunu sorabilirsiniz.Ne zman aciklancak?Yada telefinda bize bilgi verenlerle birebir gorusebilisrseniz sorabilirsinzi.Yada birebir sorma imkaniniz olan kisiler yok mu?
-
Bugün de gol değil
-
@shanks daha ilk yarı bitmedi.
-
@istatistikçik Hakem satılmış şansımız yok
-
@shanks korkuyodum bayramdan sonraya kalacak diye sanırım gerçek olacak.
-
@umut-1-m Bence de.Daha da kötüsü bayramdan ne kadar sonraya kalacak acaba
-
@narca peki siz net bilgiye sahip misiniz ?siz de size ne söylenirse onu diyorsunuz .ben de bize söylenen neyse onu diyorum .size söylenen doğruysa dün ya da daha önce açıklanmalıydı değil mi? hayır benim bildiğim de net sonuçların ,itirazların her şeyin bittiği hatta iptal olan soruların bile belli olduğu .ve bunu duyduğum üstad öyle herhangi birisi değil .sizin duyduğunuz doğruysa eğer ,verilen bilgi netse bugün açıklanmalı .ama benim bildiğim doğruysa bu iş daha sürecek .ve verilen bilgilerin doğruluğunu zaman gösterecek .ben de bana cevap hakkı doğuracak şekilde yorum yapmamanızı rica ediyorum.
-
@voice peki size bu işin daha süreceğini düşündüren sebep nedir
-
Yine fake yedik
-
@voice iş niye sürecek her şey tamamsa
-
ve taa pazartesi dediler açıklanacak diye hazırmıs sadece imzaya kalmış diye .o zamandan belliydi.sonra bi toplantı işi çıktı .burdan da giden oldu .ama sonra ondan iş çıkmadı .yani ben hazır olma ihtimalinin daha yakın olduğunu düşünüyorum .mantığınıza soruların tartışılma ihtimali yatıyor mu ?bana çok mantıksız geldi .bu kurumda olayım olmayım bu tartışılma işi komik geldi .ben de duyduğumu diyorum .zaten bu zamana kadar açıklanmaması da bilerek olduğunu gösteriyor .benim duyduğum da bu arkadaşlar .kimseyi inandırmak zorunda değilim .bakalım zaman ne gösterecek ...
-
@hickskaldor şöyle bi duyum :"her şeyi hazırladık başkanın önüne koyduk .ne zaman imzalarsa "açıklaması .son kez yazayım artık .benim de duyduğum yakın zamanda açıklanmayacağı .her şeyin hazır olduğu sadece imzaya kaldığı .daha da fazla bir şey söylemek istemiyorum artık .sakız gibi uzadı çünkü
-
15 ağustos duyurusunu görünce kalbim hızlanmadı değil ama yine bizle alakalı değil
-
Sizlerin yaşami bizlerden iyi olacak saniyoduk.Baktık ki siz bizlerdende kotuymussunuz.Evet dostlar geldigimiz durum bu.Üniversite mezunu olmak bu ülkede ilkokul mezunu bir adama bizlere karsi bu cümleleri kullandırabiliyo.Basıma gelen kücuk bir olay bugün.
-
Benim anlamadığım 'her şey hazır sadece imzaya kaldı başkanın önünde ama yakın zamanda açıklanmayacak' denilmesi burada bir çelişki yok mu ben mi bir şey kaçırdım
-
@ck Baskan imza parasi istiyo galiba + mac basi 100binyuro.
-
-
Her şey hazır başkanın önünde ama imzalamayacak niye ? Çünkü canı istemiyor istemiyor işte ya Allah Allah adamın keyfinin kahyası mısınız
-
@enki bu iyiydi:):):)
-
arkadaşlar bekledikçe açıklanmıyor haftasonu ve bayram sonrası sınav var zaten bayramda ders çalışmak güç zaman iyice daralıyor. ben artık fazla girmiyorum başlığa sürekli benzer konular etrafında dönüyoruz. takmamaya calisin ilk hafta ben de hep forumdaydım derse konsantre olamadım ama artık ne zaman aciklanacagi konusu çok belirsiz. ben bunları yazarken aciklanmis bile olabilir ancak bayram sonrasına hatta aylar sonrasına da kalabilir. sgk denetmenlikte tecrübe ettik ve yeterince agzimiz yandı. cidden kendinizi kontrol edin derse odaklanın odaklanalım. ya bir sorun ya da kafalarında birşey var ama bilmiyoruz tam olarak ne oldugunu . iyi çalışmalar diliyorum