2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
bayramdan sonraya kaldı bence
-
Demek ki çok yüksek kapattı ki guy dan once moral motivasyon düşmesin diye aciklamadilar buraya bu kadar takilacaginizi düşünemediler.sonuc guy geldi çattı en başından beri ikisinin birlikte açıklanacağını dusunuyorum mülakatları da pes pese yapacaklar bir kerede bitirecekler
-
@bydaler hocam katılıyorum.Simdi bn duyumcy olsam yazmistim maliyede calistigim yerde bir hareketllik olsa kacla kapattigini bile ogrenerim.Demekki duyumlar iyice saglam olmadigindan yada gercekten bir sikinti oldugundan aciklanmiuo.Yoksa bu is imzaya kaldıysam niye beklesin sonuçlar?
-
@olursaolur Bu ülkede insan hayatının bile değeri yok moralimizi düşeneceklerini hiç sanmam
-
@shanks yine kadife yüreğimle bakiyorum hakkinizda hayirlisi olsun birileri üzülecek birileri sevinecek neticede gecikmesinde hayır vardır umarim
-
@olursaolur Üzüntü bile belirsizlikten iyi bence sgk olmayınca çok üzüldüm ama 1 gün sürdü beklemek ise 7 ay
-
@moonlight nerden biliyoruz 1. Ağız olduğunu?
-
Çok bekleriz!
-
@george arkadaşım dün 'kuvvetle ihtimal yarın' diyen sen değil misin bugün de çok bekleriz yazıyorsun ya altını doldur yazdığın şeylerin ya da yazma dalga mı geçiyorsun insanlarla?
-
@ck sürecin arkadaşı bunalıma soktuğunu düşüyorum aksi takdirde durum vahim
-
Arkadaşlar sizlerde de suç var, 1 haftalık üyeliği olanların her dediğine itibar etmeyin. Evet hepimiz bekliyoruz olumlu bir duyum ama bu başlıkta artık kabak tadı verdi. Duyum ortaya atanlara bakıyorum hepsi bu başlığa yazmak için üye olmuş kişiler. Ben hiçbirine itibar etmiyorum şahsen. Bunlarla uğraşacağıma 2 satır ders çalışırım, açıklanırsa illa ki duyacağız.
-
@olursaolur en basindan guyla birlikte aciklayalim demis olabilirler ancak cok yuksek kapadi çocuklarımızın morali bozulmasın guya calissinlar diye bize şefkatle yaklasacaklarini dusunuyomusunuz cidden olasi kotu senaryoya kılıf uydurmayi birakalim lutfen.
-
@george duyumun bugünu gosteriyordu.
-
Delireceğiz, kuvvetle muhtemel.
-
Tuğrul hocadan haber var mı
-
Daha ne kadar bekleyeceğiz ... halihazırda her şeyi ile bir bakıma tamam olmuş ama imza aşamasına gelip bunca kişiyi bekleten devlet büyükleri olduktan sonra sadece GİB i kast etmiyorum GİB gibi daha nice kurumlar basit bürokrasi oyunları ile devlete yük olmuş bu gibi şeyler olduktan sonra biz daha çok bekleriz. Beklerken de daha çok heba olup giden insan ve projeler olur. Elin oğlu gelip senin ülkende beğenmediğim o insanı alır kendi ülkesine götürür baş göz eder. Sonra ancak arkasından bakarız. Bu ülkede dünyanın hiç bir yerinde olmadığı kadar oyunlar oynanırken bizim içimizdeki bürokrasi böyle ağır işledikten sonra umutlarım ve hayallerim kararıyor resmen. Illa bir devlet büyüğünün tepeden emir vermesi mi gerekiyor. Baştaki insan insiyatif veya karar alamayacaksa ne diye orda oturuyor. Devlet yan gelip yatmak yeri değil hele ki böyle bir zamanda sen hiç boş durma.. Amaç ne anlamak mümkün değil bunca şeye rağmen psikolojik savaş vermeye ne gerek var. Koca yazı sınavlarla doldurdunuz zaten bir an önce açıklayın da bizde elimize üç beş kuruş geçecek bir iş yapalım. ( Böyle bir zihniyetten Allaha siginirim benimle birlikte yaşayan gören cefasini çeken bir suru insan var o yüzden başta kendim ve diğer tüm arkadaşlar için inşallah en iyi şekilde hizmet edenlerden olmak dileği ile ) bu ülkede olmaz denilen çoğu şey oldu değişti köhnemiş zihniyet de değişir biz mücadelemize devam edecez. Biz sabırla bekliyoruz yavaş yavaş değişen olan bu köhne zihniyet olacak.. bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. https://m.youtube.com/watch?v=Psoa-Myu1M8
-
Duyduğumuzu aktarıyoruz kesin olarak kimse açıklanacak demedi ki lütfen yapmayın herkes gergin farkındayız. Arkadaşlar birlik olmamız gerekiyor ki kuvvet olsun.
-
@george duyulanla uydurulan arasındaki farkı bilmiyorsun!
-
Uzun süre bir tartışma döner; beklenir, beklenir lakin bir türlü açıklanmaz. Hergün telefonlar açılır bilgi alınmaz, alınan bilgiler de olumsuzdur. Herkes ümidi keser, köşesine çekilir sadece 3-5 sitem içeren mesaj atılır. Sonra birisi gelir açıklandı arkadaşlar der. Son düzlüğe girilmiş gibi, açıklanır inşallah yakın zamanda
-
@murky Sgk da son 150 günde girdik sanmıştık