2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks çalışma bakanlığının sınavlarını hariç tutmak lazım diğer tüm sınavlardan. maalesef hemen tüm sınavları eziyet oldu girmedim hiçbirine lakin gördük, tanıklık ettik. o nedenle bence artık sgk ile kıyas yapmaktan vazgeçin
-
@murky Sgknın rekoru 102 idi 3 e katladı neredeyse gib in 4 dü 10 oldu ses yok isterlerse 100 gün bekletirler kim dur diyecek.
-
Birisi Facebook ta bu hafta aciklanmayacagini yazmış haftasonu guy var diye
-
@kpss-a-bağımlısı hafta sonu guy olduğunu düşünerek hemen açıklamaları gerekirken ...
-
@nopainnogain her kafadan bir ses çıkıyor sonuç açıklamamaya yemin etmişler gibi.
-
Optik okumaya eleman lazumsa ben ve 2999 dguy adayı yardımcı olacağına eminim ey gib:)))?
-
@kpss-a-bağımlısı Bilmiyorum ama kpss için dershaneye yazıldığım günden bu yana cidden hayatımdan bezdim illallah ettirdiler keşke bu kadar emek vermeseydim vazgeçmek kolay olurdu
-
@nopainnogain o dershane kapısından içeri adımımızı attığımızdan beri hiç bi şey eskisi gibi olmadı malesef
-
@nopainnogain gerçekten öyle dostum iki sene oldu ve bıktım artık sırf bu yola girdik diye nice fırsatları tepdik aldık bir puan dedik olacak inşallah dedik olmadı ilan gelmedi,gelene girdik ilan edilen sayı kadar almadılar, nice sınavlara girdik mükakatta elediler artık bir sınav sonuclarını mülakat sonuçlarını bile açıklamaz oldular ve bu süreçte yaşayamadıklarım,kaybettiklerim o kadar fazla ki... Zor dostum çok zor.
-
Benim anlamadığım geçen hafta pazartesi itiraz dilekçesi vermek için kuruma giden adama , bugün kesinlikle dilekçeni yaz yarın geç olabilir diyorsun. Fakat aradan 10 gün geçiyor ortada sonuç yok. Sonuçların okunup her şeyin hazır olduğu o kadar belli ki. Ayıp vallahi . Bunlar cuma aksamı mesai sonunda açıklarlar millet Guy dan da olsun diye
-
@thorstein-veblen Allah sabır versin bizlere dostlar
-
Arayalım hep beraber ️
-
@kpss-a-bağımlısı guy sinaviyla dguy sonuçları arasinda nasil bir baglanti olabilir cidden anlamiyorum.
-
@narca hocam sen ne diyorsun bu işe? bu haftadan umudu keselim mi ?
-
@thorstein-veblen 2 sene??? benim 4 sene oldu. 3 mülakat 6 kurum sınavı. Sonuç sıfır.
-
@beveridge-eğrisi bende bağlantı kuramadım ama adamlar açıklamıyor.Ne kadar da beklesek boşuna...
-
@ultras06 bundan sonrası için yorum yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Artık neyi beklediğimizi ve ne kadar bekleyeceğimizi bilemiyoruz.
-
@nopainnogain benimde ayni guy sınavi gecen yil ne olurdu mülakati gecseydim simdi bayramda tatil planlarini yapsaydim bnde ne olurdu?Buna kader mi demek lazim yoksa bu ülkede memur olmak kadar guy ilani beklemek kadar sacma bir sey mi olur demek mi lazim yoksa ilokul mezunu adam polis olarak guy maaşıyla ayni almasi mi kafam cok karısik
-
Yanlis yazdim polisler guydan ve sgk denetmen yardimciligindan fazla aliyo
-
@james-buchanan eminim “????” Koyarken hiç “bu da birşey mi hıh ben x yıldır hazırlanıyorum” gibisinden küçümseyici bir tepki vermemişsindir dostum. Nihayetinde buradaki insanların hiçbiri sidik yarıştıracak kadar çocuksu değildir diye tahmin ediyorum.İster 3 ay isterse 10 sene olsun insanların ne şekilde ve ne şartlar altında,neler yaşadıklarını bilmeden ahkam kesmemen gerek diye düşünüyorum. Elbette ben de senin ne yaşadığını nasıl hazırlandığını bilemem velhasıl hiç kolay bir süreç değil benim için ilk senesinde ilk sınavında atanan adam da aynı kutsallıkta emek göstermiştir. Mesele o emeklerin yaşananların zayi olmaması allah hiçbirimizin emeklerini zayi etmesin.