2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@murky 'ilk ağızdan aktarıyorum' diyorlarsa ve o şey olmuyorsa o duyum değildir yalandır.
-
Kim ne derse desin @narca nin doğru soyledigine inanıyorum , ve forumda bir arkadaş daha var ona da inanıyorum , ayrıca o iki arkadaş da su zaman bu zaman açıklanacak demedi sadece gerçekleşmiş süreci söyledi..
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hocam ne zaman açıklanır?
Kardeşim @narca narve @gstrusa Gs nickli arkadaslara güvenebilirsin, benim bu süreç hakkında ogrenebuldigim bir şey maalesef yok
-
DGUYu u bırakıp Cumartesi’den itibaren 2 gün içinde ikisinin de açıklanıp açıklanmayacağını tartışacağız Acaba öyle bir güzellik yaparlar mı Bayram öncesi bakalım
-
@moonlight hiç sanmıyorum güzellik yapacak olsalar bu kadar bekletmezlerdi
-
Beyler istanbuldan Ankara’ya yolculuğumuz var cuma gecesi saat 2 de.. 1 kişilik tek gidiş..okulun önüne kadar bırakılacak..maliyete ortak olacak arkadaşı metrobüs güzergahından alacam.. otobüsten ucuza geliyor
-
Cumartesi saat 13.00a kadar aciklanmasini istemiyorum
-
Anket ne durumda ?
-
@zenginmemur 382 kişide kaldi
-
bu sessizlik umutsuzluğun boşvermişliğin sessizliği. kalp/heves kırılması ve küskünlük var bu sessizlikte. çok üzdüler 2 haftada bizi.
-
Kaçla kapattığına dair ufak bir duyum alsak da yeter aslında. 80 altı veya 80 üstü ona göre guardımızı alırdık
-
@bydaler 382 kisi 82 diyorsa duser mi?
-
@zenginmemur 382 kisi 82 mi demis ooo cok zor dusmesi
-
@duyguuu37 kim demiş kime demiş ne zaman demiş
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@zenginmemur 382 kisi 82 mi demis ooo cok zor dusmesi
382 kişi ankette 82 demiş ise bir o kadar da 82 üstü bekleyen ama ankete katılmayan kişi vardır , bence de zor ,eh ankete de herkes noter huzurunda oy verdiği için anket sonucu aslında resmi bir sonuç ,boşuna bekledik 1 hafta
-
@moonlight hocam arkadas anketin sonucuni soylemis ya ona dayanarak soyledim malesef
-
@can-mavi bu ankette neden yaniltma olsun ki hocam bende istiyorum bu puan beni tasimaz mulakata ama guy gibi degil daha gercekci olur diye dusundum gerci ben anketi gormedim arkadaslar soyledi ama bilmiom ki duser mi sizce
-
@duyguuu37 arkadaşım , inan bana o tür anketler de sonuçtan uzak olur , kişilerin beklediği doğru sayısı da gerçekle ortusmez , bu zamana kadar bu böyle oldu , müsterih ol , 82 yi görmez bu sınav
-
382 kişi ankete katılmış 82 falan dediği yok arkadaşlar. Bence bu iyi bir şey sadece beklentisi olanların katıldığını düşünüyorum
-
Bu puanlar herkesin forumdaki doğruları doğru kabul etmesi ve herkesin verdiği cevapları tamamen hatırlaması durumunda ve kaydırma vs baz alınmadan (ceteris paribus) yapılmış tahminler çok takılmaya gerek yok..Ben 82-84 baremini işaretledim ama 77 ye dusersem şaşırmam aynı sekilde 86-87 yede şaşırmam.