2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@enki Minimum ve maksimum puanım arasında 10 puan oynuyor siz düşünün gerisini.Bence 78-79 ikilisinden birisi ile kapatır.
-
@duyguuu37 bu ankete kişi 2 kere oy kullanabiliyor arkadaş paylaştığında kullanmıştım sonra bidaha paylaştı farklı zannettim bidaha kullandım bu bile yanıltıcı olduğunun göstergesidir
-
@enki zaten kendinden emin şekilde yüksek bekleyenler şuan bunu unutup kaymakamlık için bayramda kamp yapıyorlar ️
-
Kasım aralık gibi anca açıklanır bu.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kasım aralık gibi anca açıklanır bu.
-
@can-mavi hahaha güzeldi
-
@can-mavi sesli güldüm
-
@victory-carleone haa anladim hocam insallah oyle olurda o puanlarda kapatma ihtimali olmaz
-
Ders çalışmak zorundayız beyler bayanlar haydi kalkın ve sıcak bir yaz akşamı ders çalışın. Yoksa Ağustos böceği misali oluruz..
-
Engelsin cvbını bilen varmı
-
@lilith 125
-
@zenginmemur @can-mavi @duyguuu37 ya 382 kişi 82 dememiş arkadaşlar,250 kişi 80 ve üstü demiş 322 kişi de 78 ve üstü demiş,çift oylar illaki vardır,anket böyle diyor valla ven onların yalancısıyım
-
@toranj nasıl eminsiniz
-
@bydaler bende ilk gün oy verdiğim de çok yüksek hesapladım netimi onu işaretledim şuan biraz daha düştü
-
@lilith bu soru çok tartışıldı burads youtube den çözüm paylaşıldı. benim de yanlış yaptığım bir soru
-
77 gelsin hanımlar beyler bu iş huzur içinde çözülsün bence kavgasız gürültüsüz
-
@enki insallah hakli cikarsiniz ama sinav 4 şıklı ve doğru yanlışı goturmuyordu o yuzden 82 altina düşmesi zor gibi geliyor
-
@gökyeleli 80 in altina dusmesi zor tahminim de 82 ile kapatir demek istedim yanlıs yazmisim
-
@gökyeleli Hocam 82 zor o kadar düsük kapatmaz hem de 4 sık yani o 95 felan olur 93 belki diyorum.
-
Tamamen tahmindir!!! Bu sınav 80 üstü kessinlikle kapatmaz. %1 ihtimal 80 üstü %98 80 altı. %1 75 altı. Eğer 80 üstü kapatırsa 3 yılda bu süreçlerden hiçbirşey öğrenememişim demektir.