2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@atkinsons Bu gidişle hiç kapatmayacak zaten açıklamamaya yemin etmişler
-
@shanks guy sınavı arefesinde açıklanacagına ihtimal vermiyorum. Bi ihtimal sınavdan hemen sonra haftasonu veya pazartesi sabah. Açıklanmazsa bekliyeceğiz bayram sonunu.
-
@umut-1-m Sınavdan hemen sonra bayram var hiç açıklanmaz anca bayram sonrası
-
@shanks pazartesi arefe belki açıklanır sabahtan
-
@umut-1-m Sanmıyorum ama inş
-
@mami1616 ooo çok zekice bir ironi yapmışsın bravo sana
-
Arkadaşlar merhaba cuma günü saat 13.00 itibariyle Bursa (Nilüfer’den ) Ankara’ya yola çıkacağım. Yolculukta bana eşlik etmek isteyen Arkadaşlar özelden yazabilir. Şimdiden sınavınızda başarılar diliyorum .
-
@BİZİMSAKALLIİŞTE ümmstad açıklanmıyor mu yaa ?
-
Ben guyu bekleyeceklerini dusunmuyorum icimden bi ses cuma namazindan sonra hersey bitmis olacak gibime geliyor
-
@toranj ben 125 yaptım da emin değilim
-
@lilith doğru cevap hocam
-
Kimse net bir duyum alamadıgına göre bu sefer işi sıkı tutmuşlar sır gibi saklıyorlar ne zaman açıklıcaklarını,tahmin edemedigimiz kadar uzamaz umarım
-
Cevap 250 bence arkadaşlar.
Koyun sayıları yerine negatif çıkan tek şık 250
Yani 125 bulan daha mantıklı bir çözümle bulduysa eyvallah -
Yuksek tahmin yapanlari linç etme sorunsali
-
Herkes için süpriz bir sonuç olacak.
-
@bg2603 kaç cumalar geçecek...
-
Homo-economicus un tam bilgiye sahip olması bana çok ütopik gelirdi , olsa ne olmasa ne derdim .. Düşünüyorum da biz tam bilgiyi geçtim sınavın guydan sonra açıklacağının kırıntısını bile bilseydik şuanda hepimiz ruhsal ve bedensel yönden çok daha sağlıklı olurduk,zayi olan günlerimize nice planlar sığdırırdık,tam kapasite çalışırdık,beklediği bir şeye kavuşmak ya da ondan ümidimi kesmek insanı güçlü kılar .. Şimdi sonuç : atıl geçen 10 gün .. Böyle olmak zorunda mıydı?Bu hakikati ufacık bir bilgi notuyla duyurmak GİBe yük müydü? Tartışılır.. Yazık çok yazık ..
-
Yine aradım, bizim tahminimiz bayram sonrasına kalabilir dedi kibar olan beyfendi.
-
@james-buchanan biter insllh bu cuma bu cile ben icimden geleni hatta istegimi soledim kimse yanlis anlamasin
-
@istatistikçik kibar beyefendinin dahilisini verirmisin birde ben arayım neye istinaden bayram sonrasına kalıyormuş sıkıntı ne imiş bi sorayım