2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kaimoğlan mülakata kalacağınızı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı
-
@cesss İnşallah hocam hayirlisi diyelim
-
Yarın midemi bulandiracak yegane cevap
-"Bugün de zor görünüyor"
Olacak! -
@baybatur insallah hocam bi gib sayfasi bi forum maratonu yanlis basliyor umarim uzun surmez
-
Bence bi farklilik yapip yarin gib i aramayalim hic merak etmeyelim belki aciklanir:)
-
@duyguuu37 ben net aricam hocam kusura bakmayın. özledim,hayatımda güzel bir ritüeldi günde 3 kere gib i aramak. araya 9 10 gün girince bir eksiklik oldu hayatımda. neyse yarın hasret bitiyor sabah 10 gibi ilk aramamı yaparım...
-
Ama acısıyla tatlisiyla güzel bir forum oldu burası çoğu kişiyi gerçekten tanıyorum gibi esprilerini okuyup gülüyorum falan
-
@ceks74 güldüm bayag sagolun hocam:)artik gib i aramak yemek yemek gibi bir ihtiyac oldu,insallah uzun surmez:)
-
son tahmin ndr kaçla kapatacak
-
81 ile kapatir
-
@lilith Son tahmin 77-78 , ben 80 yaptığım için değil herkesin bir seferlik ayağı kaydığı için (şahsım dahil GUYda min 6-7 net yükseltmemizin sebebi = dikkat + ciddiyet)
-
Herkes guyda dahi yüksek kapatan illerde kurum sınavının en fazla 82 ile kapatmasıni düşünerek düşük kapatır diyor ancak guyda 5 katı çağrılıyor sınava dguyda 10 katı kişi sınava çağrıldı o yüzden 80 altı zor diyorum ama sınavın normal bir guy sınavı gibi değil çok daha fazla tuzak soru oldu gibi için ve sınava giren bir çok kişi iyi şekilde hazırlanıp girmediği bir sınav olduğu için. 81 diyorum herkes için hayırlısi olsun
-
İstatistik kaça düşer tahmini? Sadece tarih soruları ile 90 a düşer genelde de 75 e düşer diye düşünüyorum
-
Canlanmış buralar81 -82 diyorum
-
76 dan aşağı inmez 80 den yukarı çıkmaz benim tahminimde 78 2 tane ing sorusu bile 80 aşağısına çekmeye yeter diye düşünüyorum
-
Bende basindan beri 81 bekliyorum ustu bile olabilir guy ile kiyas sadece yanilgi yaratir
-
Bende 81 diyorum
-
bende 80 diyorum
-
80-81 civarı kapatır 80 aşağısına düşmez diye tahmin ediyorum.
-
@moonlight guydan çıktığımda 70netim anca vardır dedim dguydan çıkınca 90net vardır.d