2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum Sgk ayrı bekletir bu ayrı bekletir üstelik ucu da açık isterlerse 6 ay daha bekletirler.
-
@t-robert-malthus hocam bu neydi şimdi bi anda 15 yıl geri gittim
-
@turinturambar bu çocuk okur
-
@hahamas yalnız bu capsin altında başka bişey yazıyodu beş harfli
-
@hickskaldor hak etmedimi şimdi biz burda neyin derdindeyiz herif neyin derdinde
-
Açıklanmayan sınav yapmışlar ...
-
@i̇lanbekleyenbiri biliyorum. aslında onu demek istiyorum ama seviyeyi düşürmeyim dedim
-
@turinturambar Her sene yüzbinlerce mezuna karşılık can çatlasın 10 bin kişi alınıyor. Özel sektörde hiçbir karşılığı yok, en fazla asgari ücretten amelelik yapabiliyorsun en iyi üç beş üniversiteden birinde değilsen. Her okulda iibf'nin olduğu, her bölüme her sene yüzlerce öğrencinin alındığı bir iibf şans falan değildir zaman kaybıdır. Bunu ülkenin iki numaralı sbf'sinden mezun olan biri olarak söylüyorum. Genç arkadaşlar, üniversiteye hazırlananlar felan okur sakın aldanmasınlar.
-
En iyi konu dguy kac dogruyla kapattı muhabbeti bnce
-
@zenginmemur Onunda zevki kalmadı artık
-
@antoniogramsci yüzde 10 kötü bir sayı mı? hangi bölümde yüzde 10 oranı var? gıda mühendisliğinde jeoloji mühendisliğinde vs. bu sayı on binde bir. Üniversite sınavında aldığın puana göre çok iyi bir seçimdir iibf. Ayrıca alan sınavına girenlerin yarısı çalışmadan giriyor.
-
@turinturambar dostum sen bir harikasın nerelerdeydin bunca vakit
-
@zenginmemur sence kaçla kapatır
-
@t-robert-malthus Kapatmıyor işte sorun orada
-
@t-robert-malthus Sorma gitsin ya
-
@shanks bi kapatsa neler olacakta ah bi kapatsa hemi
-
@t-robert-malthus Aynen vallaha
-
Arkadaşlar duyumlar karıştı bugün saat kaçla kaç arası bekleyecektik:(
-
@t-robert-malthus hocam bn 75 istiyorum belki arada kaynayan birkaç soru falan olur diye
-
@shanks anlaşılan bugün de gemi kürek sandal herneyse gelmiyecek heralde kimse de ses soluk yok .