2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Dostlar bu konu hakkında bilgilerimi netleştirmeden açıklama yapamam. Dediğim gibi netlestikçe paylaşacağim yeni gelişmeleri.
-
@zenginmemur iptal olan birşey yok ortada yapmayın Allah aşkına kesin bilgi sahibi olmadan böyle şeyler yazmayın
-
@t-robert-malthus GUY da ona mahsus bir mani yok dostum. Ancak süreçler birlikte bekletiliyor. Ancak ben GUY un DGUY hakkında karar gecikecek olursa daha önce açıklanabileceğini düşünuyorum.
-
@paretowilfredo anladım çok tşk ederim ilgin ve uğraşın için . yıprandık sinirlerimiz bozuldu artık amntıklı düşünemiyorum
-
sınavın iptal olursa hiçbirimizin kazanılmış hakkı yok onu bi netleştirelim, ancak şuan için
iptam miptal söz konusu değil -
Sakin olun dostlar hepiniz. Yine en güvenilir sağlam bilgilere ulaştıkça, kimsenin bir şey demesini beklemeden paylaşmaya devam edeceğiz. Gönlünüzü ferah tutun dostlar.
-
@paretowilfredo sağolasın üstad. Bencede Risk analiz merkezi iptal olacak. Bu 300 kişiyi neredr istihdam edecez diye tartışma var bence. Vmy gibi 300 kişinin tamamını almayabilirler
-
@paretowilfredo Sınav sonuç listesine nasıl bir müdahale olabilir ki ne yani liste mi değiştirilecek
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Dostlar konu liste değişikliği gibi bir husus değil kesinlikle. Başka tartışılan meseleler var. Ama bu dediğim gibi listelerde bir oynama değil burası çok net.
-
@umut-1-m dguyların çoğu ihraç edildi. Risk merkezi olmasa bile ihtiyaç var. Alınır niye alınmasın
-
tuğrul beni engellemiş işte bu kadar kişiliksiz haysiyetsiz bir varlık ... burdaki durumuda yok saymış neymiş liste bakana falan gitmemişmiş diye zırvalamış kamuyu aydınlatmış kendince @paretowilfredo üstadı yalanlamış ne zannediyor kendini bu safsalak
-
@t-robert-malthus Hocam sinirlenmeyin bence o kişi yuzunden bosuna. Hem kizmayin adama demek ki onun ulasabildigi makamlar o kadar. Bir tutmayin pareto hocamizla. Hem bilgi veriyorum diyip tutmazsa hesabi kapatiyorum diyen arkasindan 2 gun sonra geri gelip bi de burada bilgi vermeye calisanlari kotuleyen bir insanin niyeti ne kadar halis olabilir ki? Degmez hocam hic lafini etmeye bile degmez
-
Gelen gideni aratıyormuş ...
-
Arkadaşlar şöyle bir yorumda bulunmak isterim.
-
gib merkezde çalışan personelin %80 i guy. Yani ankara guyların çoğu asli görev yerinde çalışmıyor. Bu durum ankaradaki vergi dairelerinde hizmette aksamaya neden oluyor. Personel yetersiz. Vergi dairesinde çalışan guyun omzuna çok fazla yük biniyor.
-
gib merkezde asli kadro dguydur. Geçici görevli guylar asli görev yerlerine yani vergi dairelerine geri gönderilirse 400 dguyun tümünü dikmendeki binaya koysan ( oecd ve gümüşdere binalarını saymıyorum bile ) binanın yarısında yine boş masa kalır.
-
gibteki asimetrik görev dağılımı kurumda büyük bir problem. Risk analiz merkezi projesi iptal olsa dahi çözümü basit. Gibteki guyları vergi dairesine gönderirsin böylece vergi dairelerindeki personel açığı kapanır halka daha hızlı hizmet sunulur, dguylarda gibte görevlendirir. Olması gerekende budur.
Bunca yıl dguy alınmayıp gib merkezdeki masalara geçici görev ile guy getirmek hatalı bir süreçti. Risk analiz iptal olsa bile istenirse dediğim şekilde bir çözüm getirilelir. İnş süreçteki tıkanmaya bir çözüm bulunur. Kimse mağdur olmaz.
-
-
Dostlar sizden ricam kimsenin gıyabında böyle konuşmalar yapmayalım. Biz Tuğrul Hocamızla da konuştuk geçen sefer. Güzel de bir iletişimimiz oldu. Art niyetli olduğuna inanmıyorum ben o muhabbetten sonra.
Onun bilgi kaynakları farklıdır belki de o doğrudur bilemeyiz. Hüsnü zan ile yaklaşın dostlar herkese. -
Tugrul hocannda dedgine gore sonuclar listeler 2 gündür hazir sadece onay bekliyor..sonuçların hazir oldugu ve onay bekledigi noktasinda paretonun verdigi bilgiler ile örtüşüyor 🖒
-
@maliyeciuzman Hoşgeldin kardeşim. Ağzına sağlık. Kesinlikle önceki politikadaki yanlışlıklar giderilip dguyların çalışacağı ortam rahatlıkla sağlanabilir ki bu da mevcut sürecin tıkanmasının önüne geçer ve tüm mağduriyetleri önler. Bakalım neler olacak izleyip göreceğiz..
-
@emre1910 paretodan çalmıştır onu da.
-
@emre1910 Hocam demeyim demeyim diyorum duramiyorum Pareto hocam siz de kizmayin ama sunu soylemeden duramam Pareto hocam aciklama yapinca mi aklina gelmis beyefendinin aciklama.yapmak? Oyalamaktan baska napiyor insanlari kac zamandir??? El insaf artik bu kadarina hocam kanmayin su adama gecem sefer dedigim seylerin arkasindayim aynen o tanimlamanin yansimasi davranislar hala devam ediyor hoca dediginiz su kiside........
-
Ben vdk yı aradım sınav tarihi hala belli değil, sınav iptal mi oldu diye. Kadın doğal olarak iptal gibi bir şey söz konusu değil, böyle durumlarda asparagas haberler hep çıkar dedi...