11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@emre1910 takvim cok sıkışık ben de merak ediyorum ne zaman olacak:)
-
İyi de mesela ben sadece Sayıştay sınavı için kimsenin hakkını yememek adına başvurmadım bu sınava. Ki benim gibi yapan bir çokları var eminim, ertelenirse hakkaniyet gereği yeniden başvuru alması gerekmez mi?
-
@shady1 kardeşim monografinin olduğu bir sınavda tükenmez kalem isteyemezler. Sadece sözel bir sınav olursa tamam.
-
@minsipo bddk sınavında istediler hocam
-
@thorstein-veblen ne kadar saçma ya. Mizanı çizdin diyelim yanlış oldu karman çorman bir şey olur o. Mantık devre dışı.
-
@minsipo öyle tabi ama mizan ya da açılış kapanış kayıtları büyük defter kayıtlarını istemiyorlar sadece dönem içi işlemlerde yevmiye kaydı ama onlar yeterde artar ben böyle bir sınav görmedim sınav sonu ortopediye gittim ehehe
-
@thorstein-veblen
silinebilir tükenmez kalem kullanılabiliyor mu ?
üniv.deyken anayasa sınavlarında kullanmıştım -
@otuzyılsavaşı hocam o konuda bir bilgim yok ama o silgiler kağıdı parçalar ehehe ayrıca vmy de kurşun kalem değil mi yav dostlar neyi tartışıyoruz ki.
-
@shady1 benim ki sadece tahmin ki. Burası Türkiye. Ösym 12 Ağustosda ayrı sorularla aynı sıralamaları yapacak mesela. Olmaz olmaz deme
-
@thorstein-veblen
parçalamıyor bddk sınavı gibi tükenmez kalem isteyen sınavlar için sormuştum teşekkürler. -
@otuzyılsavaşı valla en son 15-20 sene oldu o silgilerden görmeyeli o sebeple dedim böyle mavi ortası delik teker şeklindeydi sağlam kol kası yaptırır adama ehehe
-
@thorstein-veblen
:)) kullandığım kalemin silgisi kalemin başındaydı -
@minsipo, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@shady1 kardeşim monografinin olduğu bir sınavda tükenmez kalem isteyemezler. Sadece sözel bir sınav olursa tamam.
Bddk istedi dostum
-
@shady1 Hatta ben kalemleri yanlış sıraladığımı farkedip bütün bir kağıdı karaladım Yan sayfaya yenisini yazdım.
-
@murky keşke olsa ama sınava giriş yerlerini bile açıklamışlar.simdi yeni başvuru alırlarsa bu adamlar giremeyecek belki bu riski almazlar
-
Bem sayıştay iptalini yaşamış biri olarak hiç bir şeye sasirmam.ama satıştayla aynı gün diye çok üzülmüştüm. O sınava da çok girmek istiyorum.
-
Şimdi baktım sınava 1900 kadar kişi girmeye hak kazanmış. 5 katı çağırıyordu sanırım vdk, bu durumda en azından boş kalan kontenjan için bir şeyler düşünürse Vdk gerçekten isabetli olur. Üzüldüm açıkçası, verginin yüzde 5'lik dilimini gerçekten isteyen biri olarak başvurmamıştım, hayırlısı napalım.
-
@andy-dufresne ÖSYM'nin beceriksizliği bütün sınavları etkiledi. Sorumlulardan harakiri yapmasını beklemiyoruz. İstifa etmeleri zaten hayal. En azından bir özür dileyebilirlerdi.
-
Yine herkes kendi tarafından bakmis.Ziraatle pttyi niye bu devlet burokratlari kucuk mu goruyo bn sizlerin yazdıklarından bu sonucu cıkardim.Bn simdi sinav ertelenirse ziraat pttye katilamsycam belki sayıstayi dusunmuyorum.Böyle bir mantik olamaz.Vdk bunlari düsunmusturbumuarım
-
@zenginmemur düşünmüşse bile geç kaldılar. Kurumların muhteremleri bir araya gelip sınav tarihlerini baştan ayarlamaları lazım mağduriyetlerin katlanmaması için. Tabi bunlar paralel evrende olabilecek şeyler. Başka bir boyutta kurumların böyle anlayışlı,vatandaşları düşünen bir versiyonu mutlaka mevcuttur.