11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Ertelenme ihtimalinin olmasının sebebi hem 2500 kişinin sınava girmeyecek olması hem de 80le kapatmış olması olabilir mi?Ertelenirse 2017-2018 puanlarını kapsayacak şekilde bir ilan gelir sanki.
-
@elinor-ostrom böle bi saçmalık yapamazlar sıralamaya giren herkes girmeli 2018i dahil edip yeni ilan yayınlamak bizim hakkımıza girmek şimdi mi akıllarına gelmiş sınavların çakıştığı insanlar biletini aldı önceden şu iibfye yapılan eziyetin bi örneği daha var mı ya
-
@ucanbalon ben de ertelenmesini istemiyorum ki ben 3 sınava gireceğim için 15günlük yurt ayarladım. Ertelenirse gerçekten benim için kötü olacak bir hafta kala erteleme olmamalı ve ertelenmesinin hiçbir haklı sebebi de olamaz
-
Pazartesi netleşecek yazmış başkan
-
@elinor-ostrom yanlış anlamayın hocam ben size yazmadım kuruma yönelik sinirimi dile getirdim
-
bence iptal olacak arkadas(benim yorumumum duydugum bişi yok) ihtimal olsa gozetmenlerin gorevlerini pazartesi iptal ederlerdi
-
Boyle birsey olamaz yaa ben biletlerimi 1 ay once aldm yerimi ayarladm.gercekten sacmalık.hele ki sınavı iptal edip yeniden ilana cıkılırsa nefretlik.daha da davosa gelmem...
-
Ertelenmese bari ya, o kadar plan yaptık.
-
Iyide sacmalik su: diger sinavlarla ayni gun diye ertleseler bile insanlar diger sinavlara yine baavuramayack kibasvurular bitti madem boyl bisey yapacaklardi neden siger sinavlarin basvuru sureci devam ederken yapmadilar ulkede bi tane sey de sorunsuz olsa be kardesim
-
Başkan erteleme diye belirtmiş. Yüzde 99 ertelenecek arkadaşlar. Ben ilanın yenileceğini düşünmüuiyorum yenilense bile 1890 adayın hakkı korunur diye tahmin ediyorum. Açıkçası benim açımdan iyi olacak halihazırda guy olarak çalışıyorum yapılandırmadan ötürü pek çalışamadım ama tam anlamıyla hazır olan arkadaşlarada modlarını düşürmemeleri gerekiyor yoksa toparlamak zor oluyor
-
Erteleme bi nebze kabul edilebilir...Insaallah iptal edip revize etmezler ilani bu daha yıkıcı olur...Dguy vmy guy pespese..vmy ile sayistay ayni gün..bir cok kisi disardan gelecek.bircok kisi sinava girme konusunda sayistay ile vmy arasnda tercih yapmak orunda kalacak..basvuru zaten az sinavi daha ileri koyalimda bari sinava katilim cok olsun diye dusünmus olabilirler...yoksa 1890 dan baya bi az katilim olur.bakip gorecegiz hayirlisi olsun
-
Başvuru sayısi az oldugu icin dusunmuyorum erteleme sebebini.Zaten sınav klasik bir sınav gecen yılda gelmeyen cok kisi oldu.Başka bir sebeb alımın düsunulmemesi yada sayınin artyirilmasi ihtimali olabilir.
-
@antireferans kesinlikle katıliyorum bu sebebde olamaz.Sayistaya ziraate basvuru biz zaten yapamaycagiz
-
@ilanmılano hocam lütfen.. lütfen.. nerede olduğumuzu unutmayalım burası türkiye
-
@yetkili-ağabey arkds lar aradım ben kız dolar hatta yok ile bisey kim uyduruyor dediler
-
@milton Başkan uyduruyor kardeş o zaman
-
Inanilir gibi degil! Adam ertlenirse iyi olur yazmiş ya pes! Bu iş herkesin keyfine göre ise guy da ertelensin benim halısaha maçım var!
-
Bıktım yeter artık ya.
-
@yetkili-ağabey nereden okudunuz bakanın cumle sını
-
Yazık biz iibflilere yapılan planlara