11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Yeni mi haberleri olmuş aynı gün sınav olduğundan nasıl iş bu dalga geçer gibi
-
Bu sınava gecen yıl basvuranlardan gelmeyen 500 kisi varmış.Bence Sayıstay falan degil.Sonra sayıstay sınavı test ve eleme sınavı testi gecersen hemen denetci olmuyorsun.Baska bir sebeb olmalı bnce kurum ici.
-
@zenginmemur Bende Sayıştay veya kişi azlığı filan old düşünmüyorum başka bir durum vardır bekleyip göreceğiz
-
Basvurularimiz iptal olmasın 1890 kisinin sinava girme hakki yenmesin insaallah
-
@maesteo yazdığim gibi ya 500 kisilik alim bürokrasi engeliyle karsilasti yada sayı az geldi.Cunku bu kadro ihdaslri isin icinde bnce.
-
@emre1910 insallah mağdur olmayız
-
@zenginmemur inşaallah..p.tesiyi iple çekiyorum
-
Arkadaşlar o değilde sınavın teste dönmesi imkansız mı yani bundan sonra hep klasik mi olur
-
@mülakatzedee Dönebilir hocam daha önce test yapilmisti,inş bu erteleme ihtimalinin sebebi vdk da birşeylerin değişiyor olmasıdır.
-
Ya ne oldu acaba bu vmy yoksa ilan da seneye mi kalcak
-
Arkadaşlar sınava girmeye hak kazananların hakkı korunur dimi sonuçta kazanılmış bir hak var ortada
-
Bir an önce yarın olsa da ogrensek bu iki gün de bunu düşünerek ders calisilmiyor
-
lüfen biri bana 80 doğrudan yukarı kapatmaz desin.
-
Vmy sinavi olmasaydı ziraate belki katılirdim.İcimden bir ses iptal olmayacak diyo ama
-
@gökyeleli dguy mu
-
@yetkili-ağabey Bende aynı fikirdeyim sayıştay sınavına girmek çok istiyordum.zaten gelir gelmez diye tam çalışmadı. Ben bi üstadla görüştüm hak kaybı olmaz dedi. O yüzden içim bi nebze rahatladı.
-
@zenginmemur kurum içi olduğunu öğrendim bende ama üstad net bilgiler vermiyor maalesef umarım en hayırlı karar verilir.
-
@gizo11 peki erteleme kararırın kesinliği hakknda bsey dedimi
-
@asdfghjkl bazı arkadaşlar kızacak belki kalite falan muhabbeti yapacak ama bence klasik sınav her anlamda sıkıntı değerlendirmede başvuruda da başvuru 80 le ve zorla dolmuş ...iş yaparak öğrenilir gene test olaun zor olsun sonra al eğit istediğin kıvama getir
-
Bence giren kişilerin hakkı korunacak şekilde arta kalan kontenjan için 70 barajı koyacak herkes girsin diyecek sınavı da süreç hızlı bitsin diye test yapacak. Şuan listeye girenler aynen kalacak bence