11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
şaşırmakla beraber üzüldüm. hakları korumayı kendi taahhüt edip aylar sonra hiç öyle bir durum yokmuş gibi sınavın iptal edildiğini duyuran, kendisiyle çelişen bir kurul haline gelmiş vdk. sebep ne olursa olsun ya taahhüdünü yerine getir ya da taahhüt etme olay bu kadar basit
-
bütün suç ösymnin sayıstay sınavı mayısta yapamayarak vmy ile aynı güne denk getirip vmyyi erteletti. daha sonra sayıstay sınavının da iptal olma ihtimali cıktı ve vmy de iptal oldu.ösym masyısta sayıstayı yapabilseydi bu durumlar olusmayacaktı
-
Artık napıcaz aynı güne düşen bütün ilanlara başvuracak mıyız ? İlk sayıştay sınavıyla aynı gün olan bir sınav vardı . O başlıkta bu sınava da başvurucaz dedik hak yemeyin dediler . Bir arkadaş da hak yemeyin diyorsunuz ama vergi müfettişliği sınavı ertelendi , o gün ki diğer sınavlara başvuramadık dediğinde başka bir arkadaş bu sayıştay bu ertelenmez deyip bizi ikna etti. Bugüne geldiğimizde biri kesin olarak iptal olmuş diğeri de yargı aşamasında olan iki sınav var ikisinde de aynı gün başka sınavlar vardı ve bir çok kişi bu sınavlardan mahrum kaldı.Bu saatten sonra aynı gün olan sınavlara başvurucam diyeni mi yoksa hak yemeyin diyene mi kini mi kusayım napayım.Bizim haklarımız nolucak.
-
Arkadaşlar vdk kesin olarak gibe mi bağlanıyor müfettişlik ünvanı kaldırılıyor mu yapı hakkında bilgisi olan var mı?
-
@genclerbirlikli bu sabit başlığı da kaldıralım artık. gerek kalmadı.
-
Bilmediğim için soruyorum arkadaslar
Eger vergi mufettisleri icin kontrolor unvani gelirse neler degisebilir arkadaslar?
Bildiğim kadarıyla kontrolorluk te merkez kadro ve 3600 ek göstergesi var -
@lethe özlük hakları aynı evet
-
Elinize saglik ustatlar @paretowilfredo @Antimulakat
-
@paretowilfredo haber cok güzel.olmuş.İnsallah magduriyetimiz olumlu sekilde cozulur.Sence bu ihtimal var mi?
-
ileti kaldırılmıştır.
-
Merhaba dostlar yeniden.
Bildiğiniz gibi duyduğum şeyleri sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Bunlarda da çoğu zaman isabet sağladığımız forum geçmişinde açık ve nettir. O nedenle muhtemelen zamanında densizliğinden ve terbiyesizliğinden ötürü attığımız biri veya bizim karşımızda konumlanmış rantının peşinde birilerinin güdümünde gelen ithamları kesinlikle kabul etmiyoruz. Şu var onlarca bilgi duyuyorum. Bunların içerisinde de en makul olanları ve dayanaklandırabildiklerimi sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Bu yönden gönlümüz rahattır. Kimseyi kandırmak gibi bir gayemiz yoktur. Ama bu tip vakalar oldukça da gerçekten kendimi sorguladığım çok oluyor. Derdim ne benim? diye.
Ben siteyi kurmadan evvel de bu bilgileri sizlere iletmeye çalışıyordum bundaki gayem de çok basitti. Sosyal fayda, defalarca izah ettim. Elimden geldiğince de her konuda destek olmaya çalışıyorum herkese lakin gerçekten yorulmaya başladım. İnsan herkesle ve her şeyle mücadele edebiliyor ama cahil ve densiz adamı yenme şansınız yok. Çünkü öyle bir tavır ve kibir içindeler ki sizin söylediğiniz bal olsa, alır başkalarına pareto zehir verdi diye anlatırlar. Ne diyelim, Allah görüyor. -
@zenginmemur Dostum ben bu konuda bir şeyler elde edilebileceğimizi düşünüyorum ancak bunu sağlamanın yolu malesef yine kitlenin yüzde doksanının kayıtsız kalacağı yollardır.
-
@paretowilfredo ilgin icin sagolasin.Bn umutluyum haklarimizin sakli kalacagindan cunku sinav iptal oldu.Su durumda net degil gibi bnce alim olmayacak degil.Muhtemelen unvan degisikligi nedsniyle yeni bir ilan olavak ve haklarimiz sakli kalmasi bizim icin taahut
-
Vmy 'nın sitesinde ne bileyim mail ine falan sorsak yada cimere hakkimiz saklı mı diye yazssak bir bilgi öğrenebilirmiyiz yada verecekleri bilgiden emin olarak doğru cevap verebileceklermi
-
Sayıstay 2.ilana cıktı ve eğer sayistay sınavı icin bu sınav iptal olduysa bu ilan tekrar gelemez mi?Kurum ici degisiklik olacaksada haklarimiz koruncak mi?
-
@zenginmemur kardeşim öncelikle hakkın/hakkımız yandı gitti.
Yeni ilan beklenen yapılanma sonrası gelebilir ancak, onda da tamamen sıfırdan başvuru alacaklar bambaşka bir ilan gibi düşün.
Sayıştay sınavı iptal edilip , yerine yeni sınav yapmıyoruz kadroda iptal paranızıda geri vermiyoruz deseler kimin sesi çıkacak mutlu olanlar bile çıkabilir misal. O yüzden kimsenin kalkıp vmy sınavındaki hakkını arayacağını sanmıyorum -
@maxmin bnde diyorumki amaç nedir bn bunu anlamiyorum.Düsman miyiz veya başka bir sey mi?Yani keyfi uygulama olamaz.İdare hukuku niye işlemiyor?
-
Vdktan aciklama lazım.Burada sınavin ertelenecgini arkadaşlarina mesaj gittigini soyleyenler sizde yok mu bir duyum?
-
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı GUY ve DGUY mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk mhuy gibi yeni ilan ların gelmesi için ETKİNLİKLERDE TAG SATIN ALABİLMEK ADINA PARA TOPLAMA işine başladı burdan da bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım. Hemen dönüş yapan arkadaşlar oldu teşekkür ederim
-
Saka gibi sayistay ve vmy yuzunden rekabet kurumu, ziraat, ptt basvurmadik.Sayistay davalik oldu vmy iptal oldu.