11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@bircokseygibi hocam büyük mükellef vergi müfettişi bi tanıdık dedi, a ile bcç nin birleştirilme durumu varmış. Artık büyük mükellef küçük mükellef ayrımı olmayacakmış yani. O büyük mükellef vm de istifa edicek. Kendisi yeni yeterliliği geçmişti ama teklifler ona bile gelmiş, hatta baya bi istifa bekleniyormuş bcç’lerden. Bakan bey de bunu kastediyor sanırım
-
bu ilan iptal mi oldu arkadaslar. iptal olduysa bu sene içinde 2018 puanları ıle tekrar alım yapılır mı sizce
-
İptal olduğunu kim söyledi hocam
-
@morand iptallik bir durum söz konusu değil fakat kurum ici skıntılardan oturu mart subat gibi olcak diye bir soylenti vardi
-
@1umut hocam istifa derken neyi kastettiniz acaba?
-
@1umut yazdığınızdan hiç bir şey anlamadım
-
@paretowilfredo buraya bi el atsan dostum iyive kafamız karısti bazi aciklamalar var.Kendi icinde mi sorun var vdknin yoksa bizleri etkileyevek yüklu bir alim mi olcak.500de iyi bir sayi ama neticede 300 kisi alincaksa az olur
-
@zenginmemur Dostum netleşen bir durum yok son duruma dair bir şeyler paylaştım. Daha fazla detay veremem henüz. Gelişmeler oldukça paylaşacağım.
-
@zenginmemur buyuk mukellef vergi mufettislerine ozelden teklifler geliyor, ozele geciyorlar ya. Bu kisi de buyuk mukellef vm, yeterliligi yeni almasina ragmen guzel bi teklif almis. O yuzden istifa edicekmis. Dedigine gore bu birlestirilme durumu olursa, buyuk mukellef mufettislerden ozele gecmeyi düşünen epey kişi varmış
-
@paretowilfredo hocam detay versen ne olur ki seni bilen biliyor.Kurumda calistigin icin baska yerlerde arkadaslarin ve bunlara biz ulasamiyoruz.Senin verecegin bilgi belki bizleri ders calismaya itcek
-
@1umut hocam szice ne olur bu alim?
-
@zenginmemur hocam o konuda bi tahminde bulunamiyorum acikcasi
-
benim umudum 2018 puanlarıda dahil edilip 1.000 kişilik yeni bir ilan gelmesi ki muhtemel gözüküyor. yoksa 2018 puanları hava civa olacak bu sene belli
-
Arkadaşlar klasik sınavlar için classsic maliye ve hipotez iktisat kaynaklarını kullanan var mı? Soru cvp seklinde sanrım kaynak bu sebeple tercih etmek istiyorum .
-
Valla sınav ne zaman olursa olsun ama test olsun klasik çalışmayı bıraktım hakimlikle takılıyorum simdilik
-
Arkadaslar yok mu bir duyum falan en azından ilan sayısi artacak mi onu bilsek belki umut olur
-
@zenginmemur dostum sen hak kazandın mı sınava girmeye ?
-
@tobıntax evet
-
Keşke attırsalar böyle kıt bir dönemde vdk dan 1000 kişi beklemek hayalcilik olur
-
HADİ İİBFLİ KENDİN İÇİN BİRŞEY YAP
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1063077141842149376
BAKANIN TWİTİNİN ALTINA YORUM ETKİNLİĞİ BAŞLATTIK . YENİ İLAN İSTEYENDE YAZSIN MÜLAKAT SONUCU BEKLEYENDE BİR KAÇ TWİT KİMSENİN ELİNE YAPIŞMAZ . BU BİZİM EKMEK KAVGAMIZ VE EKMEĞİN SİYASETİ OLMAZ ...