11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@mk5561 İptale dair bir soylenti yok dostum. Şu anda kurulda işler bu duzenlemeleri bekliyor.
-
@paretowilfredo yani bu, bu yıl sonunu da bulabilir, 2019'a da seçimden sonraya da kalabilir haklı mıyım üstad?
-
2017 kpss ilanı. şu an 2019 kpss'ye girilecek. ve bu ilan beklemede...
-
arkadaslar klasik sınavlara nasıl hazırlanıyorsunuz ? hukukla baslamayı dusunuyorum ancak hiçbir fikrim yok. nasıl calısacagım ne yapacagım diye 1 haftadır düşünmekten elime kalem alamadım. forumda paylasılan linki okudum. sizin öneriniz nedir yardımcı olur musunuz .
-
@morand genel başlıkları iyi öğren. Yazarak çalışmaya çalış. Özellikle iktisat ve muhasebede bol soru çöz. Muhsebede muhakkka mobografi çöz. Maliye ve hukuktqn da özellikle genel başlıkları maddeleri iyi bil. Mesela kimler tacir sayılır? Ticari işletmenin unsurları. İdare hukukunun genel ilkleri ve özel ilkleri nelerdir. Bir de tanımlara ve terimlere hakim olman gerek. Diyebileceklerim bunlar kardeşim.
-
@frustration icra iflasta tahmin edebiliyorum az cok icra mh görevleri, 1nci alacaklılar toplantısı vs gibi ya da borçlar hukukunda ibra, müteselsil borcluluk dernek nedir ? detay olmadan genel çerçeveye hakim olmak lazım sanırım klasik sınavlar için.
-
@frustration bir diğer sorum klasik sınavlara hazırlanırken aklımızda nasıl tutacaz bunların hepsini. mesela borclar hukuku calıstık ardından ıktısat sonra muhasebe derken borclar huk. uzerınden gectı 2 ay. gerıye dondugumuzde bırcok sey hafızamızdan gıtmıs olacak bunu en aza ındırmek ıcın ızlememı onerebılecegınız bır yol var mı
-
@morand maalesef bu durum herkes için sorun teşkil ediyor. Sanırım en iyi çözüm ders çalışmaktan kopmamak ve sürekli tekrar yapmak... ya da konu çalıştıktan sonra spru çözmek.
-
@frustration soru cozmek derken yani soru bankaları (test) bunları cozmenın klasik sınavlar ıcın pek bır faydasının olacagını dusunmuyorum. belkı kendı soru bankamızı olusturmalıyız. klasık sorular hazırlayıp cevaplamalıyız. bilemiyorum daha once ciddi bir sekılde klasık sınava hazırlanmadım.
-
@morand soru çözümünü konuları unutmamak için demiştim kardeşim. Yazılı sınavlara kendin soru hazırlayarak çalışabilirsin
-
Kaç ay oldu hala bir ses yok sinava dair ..
-
İlan sayısı arttırılmali eger 2018 puanıyla alıncaksa
-
Valla ben bıraktım çalışmayı ...kalanlara basarilar
-
Bu ilan yalan oldu galiba
-
Arkadaşlar bugün ve yarın saat 20.00 de Twitter'da MHUY için etkinlik yapılacaktır. Bu ilanın akıbeti belli değil Yeni ilanlara ihtiyacımız var. Biz kendimiz için bişeyler yapmazsak malesef kimsenin birşey yapacağı yok. Lütfen bugün ve yarın saat 20.00 de destek için Twitter'da olalım
-
SAAT 20:00 DA
#1000malihizmetuzmanyardımcısı
TAGI İLE ETKİNLİK YAPILACAKTIR BİRLİK OLALIM LÜTFEN.
-
@abbasyolcu, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Bu ilan yalan oldu galiba
@paretowilfredo bir gelişme var mi
-
Arkadaşlar sayın bakanın. Vdk yi yeniden kurgulayacagiz demekle tam olarak ne yapılmak istendiğinden duyumu bilgisi olan var mı. .
http:/ /www.hurriyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-bakan-albayraktan-onemli-mesajlar-41004347 -
@bircokseygibi, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar sayın bakanın. Vdk yi yeniden kurgulayacagiz demekle tam olarak ne yapılmak istendiğinden duyumu bilgisi olan var mı. .
http:/ /www.hurriyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-bakan-albayraktan-onemli-mesajlar-41004347 -
- promosyondan bir arkdsm gecen senenin iktisat sorularını daha yeni arşive taşıyorlardı dedi.2019 a kaldı sınav arkdslar bnce.