11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@enki, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Referans yazmayınca ilerlemiyor arkadaşlar napacağız.
Referans yazacaksin oraya yazacagin referans çok önemli degil,normalde senin hakkında bilgi verecek kişi yaziyorsun.memur birini yazarsan daha iyi olur
-
Şu an calısmıyorum arkadaslar İş bilgileri kısmına daha önceki calısılan yerle ilgili bilgileri mi yazacagız ?
-
arkadaşlar sayıştay ile vmy nin çakışacağı kesin mi? Ona göre tercih yapalım biz de.
-
@nopainnogain kesin degil ama ihtimal dahilinde , bu sebeple vmy başvurusu için son 5 güne kadar beklemekte fayda var
-
@can-mavi ÖSYM sınav takvimine göre aynı gün olacak.
-
@james-buchanan yemin ederim saçmalık şu işe bak vmy-ziraat-ptt aynı gün bir de sayıştay olursa bilerek yapılıyor demektir bu kadar iletişimsizlik olmaz.
-
@can-mavi Hocam peki çakışma ihtimali olursa sizce hangisini tercih edelim ? Vmy mi Sayıştay mı ?
-
@can-mavi ilanla sınav arasında 30 günlük süre var.10 gün içinde protokol imzalanıp ilan yayinlanmali
-
Arkadaşlar daha sınav tarihi belli değil , osym Takvimindeki eski ilandan kalma , osym Takviminde haala 11-12 agustos için yazılı sınav yazıyor
-
Kaderine razı şekilde bekliceğimize ösym'ye durumu bildiren yazı yazarak tarih ilan edilmeden bişiler yapmaya çalışsak keşke
-
puanım yüklenmiyor ve başvuruya devam edemiyorum arkadaşlar ne yapmak lazım
-
Ziraat mi vmy mi arasinda kalanlar durum nedir
-
@zenginmemur Puani vmy ye yetenin ziraatte ne isi var ne karari ️
-
@can-mavi keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa hocam.
-
@bonus BENDE DE AYNISI OLDU TELEFONDAN GİRERKEN FAKAT BİLGİSAYARDAN GİRİP BİR YANDAN DA E-DEVLETİ AÇTIĞINDA SORUN GİDERİLİYOR..
-
@gmsmustafa benim vmy ye puanım gayet rahat yetiyor ama ziraate giricem dostum
-
@herhangibiri Pardon diyelim o zaman
-
@herhangibiri benimde kafamda kalan bir soru. ziraat ve sayıştaya girip şansımı mı arttırayım yoksa vmy gibi zor bir sınavda mı şansımı deneyim oldukça düşünüyorum. tabi bunlar sayıştay sınavının çakışması halindeki düşüncelerim.
-
@hahamas gerçekten zor bir tercih eğer yazılı sınavı yapabilirim diyorsanız tabiki vmy ye girin ben yapabileceğimi düşünmüyorum açıkcası o yönde bir Çalışmam da olmadı bugüne kadar
-
@herhangibiri benim de olmadı ama belki teste yönelik çalışarken aklımızda bir şeyler kalmıştır başarılı olurum diye kendimi gazlıyorum. sadece klasik sınava yönelikte çalışmak istemiyorum çünkü guy ve dguy var o zaman onları boşvermiş olacağım. iki arada bir derede kalıyor insan.