11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@sivka27 Buyur kardeşim aradığın benim herhalde
KPSS17 P 80.94 SIR 3846
KPSS18 P 82.11 SIR 2250
KPSS22 P 81.57 SIR 3791
KPSS23 P 82.30 SIR 2188
KPSS27 P 81.49 SIR 1716
KPSS28 P 82.08 SIR 1892
KPSS47 P 82.35 SIR 2758
KPSS48 P 81.64 SIR 3477 -
@sivka27 p27 82.50 1308 fikir olabilir
-
Arkadaşlar hayırlı olsun bekleyenler için sınava 2 ay gibi bir süre var.. Puan türü fazla ve 80 ve üzeri puan alıp atanan sayısı fazla olduğu için kaç puanla kapattacağını kestirmek zor.. Daha önce Vmy sınavına girenler tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim
-
@beveridge-eğrisi hocam, orada kanunlarla kanunların altındaki normlar arasındaki bir farka değinilmesini istemiş olabilirler diye düşünüyorum. Şöyle ki, kanunlarda anayasaya dayanma zorunluluğu bulunmuyor. Yani yasama yetkisi asli bir yetki olduğu için daha evvel anayasayla değinilmemiş bir hususta kanunla düzenleme yapılabiliyor. Ancak kanunlar anayasaya aykırı olamaz tabii ki. Ancak kanunların altındaki normlarda(tüzük yönetmelik vb.) Kanunlara dayanma zorunluluğu mevcut. Bununla birlikte bu normlar kanunlara ve anayasaya aykırı da olamazlar. Yani daha evvel kanunla düzenlenmeyen bir alanda yürütme organının düzenleyici normlarıyla düzenleme yapılamaz. Yani kanun olmayan yerde yürütme olamaz. Ancak yürütmenin mahfuz alanları(c.baskanligi genel sekreterligi gibi) bu durumun istisnası hükmünde. Kemal Gözler bu durumu böyle açıklıyor. Ben bu hususa değinirdim o sınava girmiş olsaydım, bilemiyorum.
-
sınavın 82 'nin altına düşeceğini düşünüyor ve bu sebeple başvuran herkesin çalışmasını şiddetle tavsiye ediyorum... bir rakibiniz olarak vakit kaybetmeyin sınava çalışın diyorum , buna rağmen kafanızı şimdilik puana siralamaya takıp ders çalışmazsaniz siz bilirsiniz
-
@beveridge-eğrisi Hatırladığım kadarıyla soru şu şekildeydi: Normlar hiyerarşisini açıklayınız ve normların çatışmasına anayasadan örnek veriniz.
Norm çatışmasına örnek olarak şunu gösterebiliriz:
'Usûlüne göre yürürlüğe konulmuş temel hak ve özgürlüklere ilişkin milletlerarası antlaşmalarla kanunların aynı konuda farklı hükümler içermesi nedeniyle çıkabilecek uyuşmazlıklarda milletlerarası antlaşma hükümleri esas alınır.' -
Sinava gecen yil girmis biri olarak arkadaslar oncelikle konulari ozumseyerek calisin ezber yapmayin.aslinda calisicaniz yerler belli sayilir cok detaya girip strese sokmayin kendinizi.yorum yeteneginizi arttirin.muhasebe olarak 10 monografi cozerseniz basarirsiniz.son olarak gozunuzde buyutmeyin cok ama hafife de almayin.basarilar
-
@kimmoni hocam kısmetse çoğumuzun ilk kurum sınavı olcak meslek hakkında bilgi de verebilirmisiniz benin gözüm korktu da bayan için uygun mu bide sınavdan dolayı aşırı stres var çok zor ve klasik diye napcagimi düşünüyorum birz bilgilendirirseniz güzel olur:)
-
@ltfye yani meslek sonucta senin idealinle alakali.sinavda gözün korkmasin dedigim gibi yorumu iyi yapan kazanio.muhasebede zaten biliosan yaparsin yevmiye kayitlarina ii calis.sorulara uzun yada kisa cvp diye takilma ne istiosa onu ver.
-
@kimmoni hocam bu tanım sorularına nasıl cevap vermemiz gerekir?Yorum katarak mı yoksa kitap bilgisi seklinde ezber yaparak mi
-
@zenginmemur tanim sorularini kitaptaki sekliyle yazarsan daha isabetli olur bence yorum yapilacak bisey degil sonucta.
-
Tecrübeli kardeşler tahmini kaç aralıgı kapatır?
-
@paretowilfredo hocam Abuzer Pınar’ın hangi kitabını tavsiye etmiştiniz kamu maliyesi ve kamu politikası olanı mı bi kaç tane var çünkü birde 2017 basım var farketmez sanırım değil mi ?
-
BayramOncesiUcBinGuyİlanı arkadslar guy için buyrun twetra
-
gmsmustafa olursaolur Eyvallah. Teşşekür ederim. arkadaşlar
-
@gmsmustafa Eyvallah teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar ilhan kılıçın muhasebe kitabının son baskısı kaç biliyor musunuz ben yeni baskıya ulaşamıyorum
-
@yasemen 6. Bakı 2017 yılında çıkarılmış en sonunda o var araştırdım tercih kitabevi diye Bi siteden Nurettin bilicinin tvs ile sipariş ettim bugün iftar vakti fiyatıda makul 50 TL üstü kargo bedava isterseniz googleye ilhan kılıç monografi yazın reklamlarda gözüküyor dediğim site hem baskısı yeni hem fiyatı makul bir bakın derim.
-
@casanova hocam çok sağol ama ben tvs kitabı bulamadım o sitede hangi kitabı aldınız siz
-
O site içinden arayınca çıkmıyor ben şöyle bir yol izledim denemenizi öneririm.
Önce Google ilhan kılıç monografi yazın dediğim reklamı göreceksiniz girin tercih kitabevine onu sepete ekleyin. Sonra yeni bir sekme açın Googlede bu sefer Nurettin bilici tvs yazın şubat 2018 42. Baskı olanı aynı siteden reklamlarda gözüküyor girip o uda sepete ekleyin sepette iki ürünü göreceksiniz sonra alışverişinizi tamamlayın üyeliğe gerek yok sürat kargo ücretsiz bu arada belirteyim.