11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@istatistikçik kardesim sanada tesekkur ederim
-
@zenginmemur rica ederim iyi çalışmalar.
-
@zenginmemur hocam kolay bir hesaplama olmadı ama bir taslak çıkarmaya çalıştım. Benim ilk kaba taslak tahminim 80,5-81,5 arasında bir puan aralığı idi. Şimdi biraz daha daraltmaya çalıştım. Tabi çıkmaz ise de kusuruma bakmayın, hem kolay bir şey değil, hem de çok fazla değişken var. Elimde de bütün veriler maalesef yok!
-
@antimülakat
p17-80,030- 4629
p18-80,581-3259
p23-81,032-2992bunlarda ek olsun
-
@ikiyüzonaltı yani kazandıktan sonra atılma riski mi var
-
@i̇lanbekleyenbiri yeterliği verdiği halde mülakattan elenip düz memur yapılanlar var vdk gerçekten çok acımasız bir kurum
Bu kurum pembe hayaller oteli değil tüm süreçleri dikkatli değerlendirmek gerekir. Mesleğe girmek isteyip ileride başarılı birer müfettiş olacak üstadlarıma şimdiden başarılar dilerim. -
Arkadaşlar bende iktisatla alakalı zeynel dinler hocanın mikrosu ve iktisada giriş kitabı var. Bunun yanında dershane notları da var ama çıkmış vmy sorularının bazılarının cevabını kaynaklarımda bulamadığım için makro-erdal ünsalın kitabını almayı düşünüyorum.
Muhasebe ile ilgili de bolca kaynağım var ama klasik sınav olduğu için ilhan kılıçın monografi kitabını almayı düşünüyorum. Sizce bu iki kitabı almalı mıyım?
-
@ahkâm ilhan kılıç monografi cok iyi kitaptir . Tüm klasik sinavlarda Çikmiş monografi sorularini ve çözümlerini içeriyor.
-
@1umut kaynağın nedir kardeşim şuan kurumda çalısıyor musun
-
@captain0158 hayir, calisan arkadaslarimin soyledigi
-
@1umut bende ayrım olmadan kurumun cb ye bağlanacağını duymuştum
-
@captain0158 onu ben de dun faceteki gruplarda gordum, vergi mufettisleri dernegi cb,na baglanmak istedi die. Ama kurumun icinden benim duydugum bu sekilde hocam
-
@paretowilfredo üstad maliye kısmı için cok fazla kaynak önerisi gördüm ismail Turk abuzer pinar nurettin bilici klasic maliye gibi. Hangisini onerirsiniz siz cok razla kaynak alıp arasında boğulmak istemiyorum
-
iktisat için hipotez kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Arkadaşlar tüm vmy çıkmış sorular kitabı var mı ?
-
@keciburcu Dostum ben Maliye kısmı için İsmail Engin, Vergi kısmı için Nurettin Bilici kullandım hep. Politika için de ek olarak Abuzer Pınar'a göz atmanın faydası olur. Bu kombin rahatlıkla her sınavı geçirir.
-
@yasemen Dostum son 3 sınavın sorularını şu şekilde derlemiştim eğer görmedinse;
https://www.tercihiniyap.net/haber/vergi-mufettis-yardimciligi-cikmis-sinav-sorulari
Çıkmış soru kitabı olarak da Savaş'tan çıkan bir Sayıştay Ve Vergi Müfettişliği hazırlık kitabı vardı. 2 cilt kitap ancak ilk cildi konu. İkinci cildi sorulardan oluşuyordu. Son sınavlar eklenerek güncellendi mi bilmiyorum.
-
@yasemen Ankara da Ziyagökalpte furkan fotokopide 4 yıl önce vardı cevaplarıyla birlikte hala var mı bilmiyorum.
-
@paretowilfredo Hocam pareto maliye vmy için çok mu yüzeysel kalır konu anlatım kısmı olarak
-
@luthor Yani dostum tek bir kitaba hangisi olursa olsun bağlı kalmamaktan yanayım ben. Neden dersen her birinin detaya girdiği alan var, seyrek geçtiği bölüm var. Örneğin İsmail Engin'in kitabında borçlanmaya kadar olan kısım çok detaylı ve yeterli iken, politikası zayıf, vergi kısmı zayıf. Bu nedenle bu iki alanda ek kaynaklar kullandım hep. Aynı şey Pareto kitabı için de geçerlidir ama hangi alanlar için bu sığlık derinlik vardır detaylı incelemeden bir şey diyemem.