11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@gmzgmz benim İngilizcem çat pat dostum (YDS 35 o derece yani) ve başvuracağim
-
@can-mavi teşekkür ettim en mantıklısı olur
-
@can-mavi Teşekkürler hocam
-
@gmzgmz tek kelime bilmiyor olsam da basvururdum , daha İngilizceye kaç soru geleceğini bilmiyoruz
-
@can-mavi bence dediginiz gibi 80 puan alan herkes bu sinava kesin girecekmis gibi calismali. Ama bu 84 e gelir mi diyenler benim gibi 82.4 puanli birini inanilmaz geriyor.
-
@can-mavi benimde ingilizcem pek iyi değil hocam fakat 100 soruluk 70 barajının olduğu bir sınavda 20 ingilizce sorusu önemli bir ağırlık diye düşünüyorum. Çok istediğim bir meslek başvuru yapacağım inşallah ingilizce soru sayısı 20nin altında olur
-
@beveridge-eğrisi Germesin dostum , benden sana nacizane tavsiye , kulaklarını kapat ve sınava odaklan
-
@can-mavi
vergiye başvuracak mısınız hocam? -
@gmzgmz eğer ki 20 soru ingilizce olsun 70 alan herkes mülakata kalır ve o sayının 600 ü bulması imkansız
-
VMY DE ingiilizce var mı arkadaşlar
-
@otuzyılsavaşı evet dostum
-
@jm-keynes
yok hocam -
@can-mavi
yapmayın :)..hayırlısı tabii ki.. -
@otuzyılsavaşı hepimizin hakkında hayirlisi dostum , malum önümüzdeki 2.5 ay içinde kpss dahil olmak üzere 5 sınav var , bu sebeple bu kadar sohbet kendi adıma yeterli , artık derse geçme vakti ... vmy için puanı 80 in üzerinde olan ve dguy için de sıralaması 5000 civarı olan forumdaşlara da ders çalışmaları şiddetle tavsiye olunur , kalın sağlıcakla ...
-
@otuzyılsavaşı hocam dguy için ingilizcekaynak tavsiyesi var mı
-
@i̇lanbekleyenbiri yetki ve yeterlilik de ne kadar insanın atıldığını ufak bi araştırma ile öğrenebilirsin o zaman hak vereceksin
-
@jm-keynes
notlarımdan ve akın videolarından çalışacağım hocam
biraz bakacağım.."Ahmet Akın-İngilizce Ders Notları" olabilir..youtube'daki yds videolarına bakılabilir..temel konulara en azından.. -
Klasik sınav soru tarzı için önerisi olan var mi ? Herkesten farklı olarak ben özellikle maliyeden bi hayli tırsıyorum.
-
Arkadaşlar ilhan kılıç monografi kitabının eski basımı var bende 2017 basımıyla cok farklı olur mu sizce ?
-
Monografi çözümünde kodlar çok önemlimidir arkadaşlar Birde monografide doğru yaptığımız kısımlar için puan alabiliyormuyuz ?