11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@mr-nobody yeni bi yazarim diyosunuz ama cogu yazara taş çıkartacağa benziyosunuz
Öncelikle vmy yazilisi zor bir sinav degil bana göre. Zor diye şartlanmayin derim ben.
Bu işi severek yaparim diyosaniz basvurun . Hemen çalışmaya başlarsaniz,kalan zamanda birikiminiz göz önüne alinirsa,başarili olabilirsiniz.
Yok istemiyorum bu işi diyosaniz hic bulasmayin cunku hic iyi seyler anlatılmıyor meslek hakkinda. Bu kadar fazla olumsuz yorum gerçek dışı olamaz.
Masraflari düşünüyosaniz artik ona yapacak bi sey yok kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
ilanlar kiymetlidir, Her sinav bir umuttur. -
500 vmy ilanı gelmiş bakıyorum puanı yettigi halde başvurmak istemeyen birsürü kişi var ilginç valla şaşırdım
-
hocam benim puanım 81 acaba gelir mi bu puana bi fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam herkes başarısız yazısı görmekten bıktı. o kadar masraf emek iyi geçtiğini düşündüğün sınav ve sonuç başarısız.. bilmiyorum ne kadar zamandır bu süreçtesiniz ama kendi adıma konuşayım artık puanım yettiği her sınava girmek yerine başarabileceğimi düşündüğüm sınavlara odaklanıyorum. çünkü ilk 500 de olan adama sürekli başarısızsın dersen bu adam alınır morali bozulur gücü tükenir lanet eder nefret eder bıkar küfreder anlatabiliyor muyum:)
-
@rootofallevil hocam 4 yıl okul 2+ yıl kpss çalışıp 90 alamayan iibfli ne desin ?
bu yazdığınız cümle çok anlamsız.
-
Arkadaslar rica etsem ilhan kilinc in monografisini pdf seklinde atabilir misinz
-
@genclerbirlikli ama hocam tıp fakültelerinde sırf doktor yetiştirmek üzere eğitim veriliyor
-
Arkadaşlar merhaba, sınava girmeyeceği halde başvuranlar çok olursa ben yuksek kapatacagını düşünüyorum. Puanım 84.1 kesin gelir diyemiyorum. Bu puan için sizlerin gorusu nedir.
-
@furken gelir hocam rahat ol
-
Arkadaşlar 2500 kişi gircek ilk1000 de halihazırda iyi bir mesleği olan , sadece sayıştay için giren ya da zaten vmy olan çok kişi var. E bide vmy düşünmeyen çok. Üstelik 8 farklı puan var evet ama bu puanlar alakasız puanlar değil. O yüzden kendi düşüncem fazla yüksek olacağını düşünmüyorum. 83 üstü vesvese yapmamalı bence
-
@yasaklı doğrudur hocam. ben hiç kurum sınavına girmedim bu iki alım ilk tecrübelerim olacak
-
@furken 84 puana kesin gelir diyemiyorsan bu sene kesin kpss den sonraki ilk senen , sen çalışmana bak dostum , sen diyemiyorsan ben diyeyim kesin gelir
-
@can-mavi Hocam dguy ile ilgili de tahminin var mı? Puan değilde sıralama olarak
-
@fernando-reges kardeşim uzun zamandan beri ilk defa alım yaptığı için sağlam bir tahminim yok , ancak 4500 ü çok rahat aşar , 5000 i geçmesi ihtimal dahilinde ... Bu benim bahsettigim nedenden dolayi sağlam temele oturtamadigim tahminim , senin sıralama kaç
-
@can-mavi 4200'deyim ilanlar az olunca herşeye tereddütle bakar oldum
-
@fernando-reges gelir kardeşim için rahat olsun
-
@rootofallevil hocam iibflerde de idareci yetiştirmek için eğitim veriliyor
-
@can-mavi hocam puanım yüksek sayılır ilan gelmiyor diye hiç bu sene ders çalışmamıştım bu saatten sonra bir ayımız var desek nasıl bir çalışma önerirsiniz vmy ve dguy için
-
hocam dguy ingilizce hakkında ne düşünüyorsunuz ? ingilizcesi olmayan biri sizce başvuru yapmalımı ? @can-mavi
-
@busonolsun dostum şu 1 aylık zaman dilimi de açık uçlu soru çöz , bilgilerini taze, ancak böyle yetistirirsin , muhasebe için ise monografi çöz ... Eğer ki temelin sağlamsa bu şekilde halledersin , yani en azından bem bu şekilde çalışırdım