11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@fiscaldrag tamam teşekkür ederm
-
Arkadaşlar puan türü fazla ya tahmini kaçla kapatır? 84.8 in şansı ne
-
@i̇lanbekleyenbiri 84.05 benimde dostum gelir diye tahmin ediyorum
-
@ltfye evet hocam kariyer tamami cozumlu muhasebe problemleri ilhan kilic
-
@shady1 tesekur ederim hocam
-
P48 in 81.84 3300 sıradayım gelir mi çalışmalı mıyım diğer puanlarda sıralamam daha iyi var ancak puanım daha düşük p48 den başvursam gelir mi? Yardımcı olur musunuz
-
10.promosyondan elenenler olarak yerimizi alalım
-
@hazals sıralamaya bakma en yüksek puanınla başvur virgülden sonrası bile önemli
-
@i̇lanbekleyenbiri teşekkür ederim.
-
@hazals kesinlikle başvurmalısın da gelir mi ondan emin değilim umudunuzu kırmayı kesinlikle istemem ama şahsi kanaatim 82 83 bandı olur
-
@fiscaldrag Eyvallah hocam
-
@herhangibiri başvururum o zaman ama bakalım nasibimizde varsa gelir zaten.
-
Arkadaslar vmy ye giren birisinin baska bir sinava hazırlanma şansı nedir?hakimlik gibi..çok yoğun olduğu söyleniyor hic icerde arkadaşı eşi dostu olan var mı tavsiyeleri nedir? Hedeflerim arasında bu meslek yok siralamam 1308 kpss odaklı calisiyorum hic bulaşmasam mi . 1 kisinin hakkına girmemek adına fikriniz onemli benim icin
-
@olursaolur kardeşim yetki ve yeterlilik süreci çok sıkıntılı oluyormuş . Konya grup başkanlığında bır arkadaşım var , mesela onların promasyonda bir üstad sizin mantıkla mesleğe girmiş hakimlik ve kaymakamlık için uğraşmış , kısmet olmamış . Kurumu da zaten burda kalmicam diye 2. Plana attığından performans puanı düşük gelmiş yeterliliğe girememiş. Şuanda elden ikisi de gitti diyordu .
-
@olursaolur
hiç bulaşma hocam:) inan bana güzel güzel kpss'ne çalış.merkez uzmanlıklara çalış,hakimliğe çalış..hiç bulaşma. en son düşünürsün burayı hocam diğer sınavlar olmazsa eğer ki inşallah olur.. -
@timuçin
girse bile mülakatından dahi eleyebilliyorlar..yetkiyi veriyorsun,(afedersiniz) hayvan gibi çalışıyorsun,yeterli performans puanını alıyorsun,yeterlik sınavını veriyorsun ve mülakatta bırakıyorlar... -
@olursaolur bence girin hocam nereyi kazanacağınız hiç belli olmaz,belki de hiçbir yer olmaz.
-
@olursaolur vmy’yi kazansanız bile başladım başlıcam diyesiye 1yıldan fazla zaman geçiyor. O araya iki hakimlik sınavı görürsünüz zaten
-
@hayallervmy
aslında evet.doğru diyorsunuz.atama epey uzun sürüyor önemli olan kazandıktan sonra derse devam etmek,bırakmamak,ertelememek -
@otuzyılsavaşı yani orası da var , yeterlilik tusdan daha zor . Akıl sağlığını kaybedenler olmuş son yeterlilikte. Kurumun önünde ambulanslar bekliyormuş onu geçtin mülakatta eliyorlar sil baştan . Bunca mücadele arasında başka sınava çalışmaya vakit kalmayabilir.