11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Arkadaslar teşekkürler hepinize kolay gelsin
-
Puanım sınava girmeye yetecek olmasına rağmen ben de kararsızım. Meslek cok sıkıntılı gibi duruyor surekli ders calısmayı gerektiren yıpratan bir meslek mi emin değilim.
-
@olursaolur kardeşim yanlış bir karar vermene sebep olmak istemem. Bu kuruma bir giren pişman bir girmeyen ve hiç biseyin garantisi de yok. Başarılar dilerim .
-
@timuçin
akıl sağlığını mı?! lanet olsun..ambulanslar meşhurdur..ne vakiti hocam.ancak risk alarak çalışablirsin...(bu arada 6.promosyondan biri de intihar etmişti,kurum binasının terasından atmıştı kendini
:(( evet psikolojik sorunları vardı vs vs lakin yetki,düz memurluk vs baskıları da tetiklemişti-diye duymuştum-)bunu buraya yazmak pek doğru olmadı..kusura bakmayın.daha sonra silinir bu ileti.
-
@timuçin eyvallah kardesim aklim hep hakimlikte kalacaksa bulasmamak en guzeli ..
-
@otuzyılsavaşı
@paretowilfredo @Antimülakat
yukarıdaki iletiyi silebilir misiniz hocam? -
@otuzyılsavaşı hocam siz bu sınava girecek misiniz merak ettim
-
@maxmin
hayır tabii ki -
@otuzyılsavaşı zaten bunları bilmeyen yoktur hocam , hepimiz en az 3 yıldır bu sürecin içindeyiz
-
@otuzyılsavaşı kardeş napıyon korktum ya
-
@timuçin hocam ne yaptınız bi doktorla vergi müfettişi arasında dağlar kadar zeka farkı var.
-
Ya şimdi bu mesleğe başlayınca da mı ders calisioz ömrümüz çalısmakla geçti bi sorum olck turne olayı fln var bayan evli olunca noluo nasıl oluo çok erken bi soru belki ama aklıma geldi
-
@uruk-hai hocam doktorla vergi müfettişini karşılaştırmadım ki , tusla yeterlilik sınavını kiyasladim ayrıca zeka ile ne alakası var , vergi müfettişi doktordan daha zeki olamaz mı ?
-
@timuçin benim gözümde yeterliliğini vermiş bir üstad, bide bcç ise doktordan daha saygındır, o emeğin önünde eğilirim
-
@timuçin olamaz
-
Benimde puanım yetiyor bu sınava. Fakat başvurmaya düşünmuyorum. Şartlarda yazıyordur müfettişlik vasiflarina haiz olamadigim için. Bunu bilerek benim gibi arkadaşların basvurmayacagini umarak her türlü kritik puanların şansı var diyebiliriz. Ama bu sınavda benim tek bildiğim adını listede görmek değil, yazılı sonuç listesinde görmek çok önemli. Tek dileğim şu 500 vmy nin tam alınmasıdır. Dişli rakiplerimle guy sinavinda karşılaşmaktan endişeliyim. Hepinize başarılar.
-
@falanfilan şartlara haiz olmakla kastedilen nedir acaba siz neden o şartları sağlamıyosunuz özel değilse ?
-
@hickskaldor karakter olabilir hocam, denetim ağırlığım yok ayrıca şehir sehir gezecek bir meslek, uyum sağlayamam. Bir de ayrı neden klasik sınavını veremem hukuk sebebiyle.
-
öncelikle herkese iyi günler dilerim. sırf bu iletiyi göndermek ve değerli fikirlerinizi almak için forma üye olduğumu belirtmek isterim. daha önce üye olmadan formu takip etmiştim (özellikle sgk denetmenlik başlığında) yani forumda yazar olarak çok yeniyim bir hatam olursa affola
sınava ilk kez hazırlandım ve fena sayılmayacak bir puan aldım. daha önce kamu gözetim kurumu ve kamu güvenlik müsteşarlığının klasik sınavından, sgk denetmenlik ve enerji bakanlığı sözlü mülakatlarından elenmiş uluslararası ilişkiler mezunu biriyim. bu sınavlar dışında gençlik bakanlığı spor uzman yard. test sınavı kazandım mülakatı bekliyorum.
foruma yazma nedenime gelecek olursam puanım bu sınava girmeye rahatlıkla yetecek bir puan ama başvurmak konusunda kararsızım ve değerli fikirlerinizi almak isterim. yukarıda da yazmış olduğum gibi daha önce iki klasik sınavdan elendim, ayrıca yaklaşık 8-9 aydır mülakatlar öncesi genel tekrar yapmak ve mülakata yönelik çalışmak haricinde kapsamlı ders çalışmadım. puanımın iki yıl geçerli olmasından dolayı şuana kadar kpss alan da çalışmadım ve alan sınavına girmeyeceğim(yalnız gkgy den deneyeceğim şansımı bu yıl).
dguy a (sınavın test olmasından dolayı) kesin girme kararındayım ve bu iki sınav arasında bir haftalık bir süre var sizlerin de bildiği gibi. bendeniz ankara dışında ikamet eden biriyim. hak verirseniz gel git yapma, ankara da kalma gibi konular hem maddi hem de manevi olarak insanı yıpratabilmekte (şikayet ediyor gibi görünmek istemem ama iyi geçen ve aylarca sonucunu beklediğim bir yazılı yahut sözlü mülakattan sonra kazanamadınız yazısını görmek sinir bozucu oluyor).
sizce sınava başvurup hazırlanmalı mıyım, yoksa zor bir sınav olduğunu göz önüne alıp başvurmayarak benden daha az puan alan arkadaşların önünü mü açmalıyım. yazı biraz uzun oldu sanırım, kusuruma bakmayın ve okuyup cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.
-
En az 1 yıl yabancı dil hazırlık 6 yıl okul 2 yıl tus stajı derken 8-10 yıl gibi sürede tus'u veremeyen aynada kendine bakıp yazıklar olsun bana desin