11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@yasemen Ayrıca aynı alışverişi kitapseçten de yapabilirsiniz yalnız 15 TL fazla ve tvs kitabının bir baskı eski olanı var o yüzden ben dediğim siteden almayı tercih ettim.
-
@casanova hocam bende başka siteden ilhan kılıçın kitabını sipariş verdim şimdi sizin dediğiniz sitede daha uygun fakat Abuzer Pınar’ın kitabını bulamadım o yüzden çok teşekkür ederim:)
-
@yasemen rica ederim kolay gelsin
-
@casanova sağolun size de kolay gelsin hocam
-
Dostlar Abuzer Pınar'ın kitabı ile alakalı bir detayı belirteyim, iki tip kitabı var;
İlki büyük gri-kırmızı kapaklı olan kitap bu konu anlatımı biçiminde.
İkinci kitap küçük yeşil kitap, bu kitabın içerisinde de aynı konuların sorular cevaplar şeklinde tanzimi söz konusu.Alırken karıştırmayın, konu beklerken soru kitabı gelmesin
-
@paretowilfredo hocam sorularla desteklenen kitabı incelediniz mi nasıl acaba ?
-
@yasemen Evet dostum. Kitabın yapısı aslında şu, tüm konuları sorular haline getirerek yanıtlarda konuyu anlatıyor. Eksiği yok diğer kitaptan ancak işte nasıl sorulabilir noktasında fikir vermeye yarayabilir.
-
@paretowilfredo çok sağol hocam
-
Cumartesi günü hangi oturumlar var?
-
@i̇lanbekleyenbiri var tabi kardeşim biraz araştır yani bir a grubu öğrencisi olarak
-
Akşam 19.00 da etkinlik var. Katılım gösterelim
-
Bugün SAAT 19.00'DA " SON" ETKİNLİK VARDIR. tt cinin önerisi üzerine daha çok gündemde kalmak ve üst sıralarda olmak adına 19.00'a aldık. Etkinlik Guy ve SGK denetmen yard. için yapılcaktır.
-
@paretowilfredo SINAV SORULARINA İLK DEFA BAKTIMDA COK ZOR BİR SINAV GİBİ DURUYO GERCEKTEN BU SINAVDAN BASARI ELDE EDECEKLERE HELAL OLSUN
-
Arkadaşlar http://www.mcivriz.com/ bu sitede kpss a her dersin ayrı ayrı cıkmış klasik sınav ve soruları var. bi bakın isterseniz yardımcı olur. üye olunması gerekiyor. site sahibi Mücahit Civriz Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü'imiş kendisi.
-
-
@otuzyılsavaşı dogrudur hocam ben tanımıyordum tesadüfen buldum vmy sınavı için yararlı site
-
@otuzyılsavaşı
Pardon özel kalem müdürü -
@fenerlii
klasik sınav sorularına bakmak çok faydalı olur.bir yerden sonra birbirlerini tekrar ediyor zaten..verginin soruları nettir hocam.bir iki yorum sorusu olur o kadar.kolay gelsin.basarilar.. -
@otuzyılsavaşı aynen hocam hayırlısı olur inşallah. başarılar sizede
-
ÖNEMLİ DANIŞMANDAN HABER VAR !!!
Alın arkadaşalar o kadar söyledik dinlemediniz.... Baskı kurmamız lazım baskı seçim öncesi tiwtter akdar 10 binlerin nabzını kolaylıkla yoklayacak başka bir sosyal medya aracı yok .... Adamlar umurusyolar Twitterı ama anlamadık... sondürün meşaleleri ... şampiyon olduk sanan fenerbahçe gibi olduk... Danışmanın bize dedikleri aşağıda:
''Bakan talimat verdi evet ama seçim öncesi ve bayram öncesi ilanın gelmesi imkansız. En az 2-3 ay sürüyor prosedür demiş 6 ay da cıkacam belki ilana. Dguy ve Vmy sorularını hazırlayanlar aynı kurum. 10 kişiyi sabah akşam çalıştırayım mı O yüzden guy sorularınn hazırlanması zaten vakit alır. O yüzden Seçim öncesi ve bayram öncesi imkansız .''