11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@aslan-reyiz
sağolasın hocam.
Beyhan Ataç-Maliye Politikası var mı?
bazı yerlerin temiz bir şekilde çıktısını almak güzel olurdu -
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@aslan-reyiz
sağolasın hocam.
Beyhan Ataç-Maliye Politikası var mı?
bazı yerlerin temiz bir şekilde çıktısını almak güzel olurduMaalesef hocam
-
" Daha önce sinava katilmamis olmak veya en fazla 2 kez katilmis olmak" derken arkadaslar yazili sinav mi sözlü sinav mi bahsi gecen ?
-
@nişancı yazılı sınavı 3 defa girip kaybedenler başvuramıyor diye biliyorum.
-
Daha doğrusu yazılı sınava 3 defa girenler.
-
arkadaslar elinde herhangi bir monografi kitabı pdf hali olan var mı bulabilir miyiz?
-
Bayram sabahında dahi bugün acaba hangi konuyu çalışsam diye geçirdiğimiz son bayram olur umarım Iyi bayramlar TY ailesi
-
Arkadaşlar maliyede son senede yapılan değişiklikler neler elinde olan var mı ?
-
Arkadaslar özelliklede puanı krtik olanlar kpss mi 1.öncelik yoksa ayrıntıli bir klasik sınav mı?Çünkü test ve klasik cogunluk katilmasada bnce cok farklı seýler.Muhasebe yapilir.Ancak hukuk iktisat maliye bana cok zor geliyo klasik mantık
-
@zenginmemur hocam bu tamamen size bagli kpss ye girince de önümüze kurumlar sınav dokmuyor artik ha diyince ilan gelmiyor gelse 5 10 kisilik alımlarla yılı geçiriyorlar suan puanim var bunu da yapabilirim diyosaniz neden ugrasmayasiniz ki? Fırsat fırsattır her zaman..
-
@zenginmemur
önceliğin kpss olsun hocam.vdk yine sınav açar lakin kpss puanı düşük olunca seçenekler çok azalıyor. -
@zenginmemur
kpss kadar kpss sonrası yazılı sınavlara yönelik daha mantıklı geliyor hocam. zaten bir fark yok arada. -
@aslan-reyiz tesekur ederim
-
@yasemen, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar maliyede son senede yapılan değişiklikler neler elinde olan var mı ?
-
@aslan-reyiz çok sağolun hocam
-
Nasıl bir çalışma yapıyorsunuz klasik olduğu için ben pek sistemi oturtamadm
-
Bende arada kaldım çalışma konusunda yöntem olarak önerilen kaynaklarım da yok sipariş versem mi diye ikileme düştüm hep murat kaynaklari ile calsmstm kpss ye ? Hocam bi fikir verirseniz sevindim @paretowilfredo
-
Full ezberlemek mi gerekiyor. Anlamadım ki ben. Nasıl çalışacağız. Çok zorlanıyorum.
-
Arkadaşlar, ilk sayfada çıkmış sorular paylaşıldı. Sorulara bakarak nasıl çalışacağınız konusunda bir fikir elde edebilirsiniz. Ayrıca diğer klasik sınav yapan kurum sınavlarına ulaşırsanız onlara bakabilirsiniz. İyi bayramlar
-
Kimse de yok mu yahu monografi pdf