11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@samet06 hocam cok yavaslatiyo adayı klasik sınav.Sanki hic bir sey bilmiyorum gibi.
-
@zenginmemur KPSS’den sonra bırakmadıysanız sorun yaşamazsınız. Genelde yorum yapmanız gereken soru soruyorlar benim tespitim. Bilgiyi verip yorumu yapıştırmanız isteniyor. Ayrıca iktisatta bir kaç önemli grafik var çizim sorabilirler
-
Muhasebenin en az 60 puanlık kısmı monografi gelir. Muhasebenin temel kavramlarına bakmakta fayda var. Ayrıca vergisel muhasebe hakkında bilgi edinin. Ticari kar, muhasebe karı, vergi karı bu kavramları da öğrenmek gerek karşılaştırma sorabilirler bunlarda da
-
Hukuklar genelde bilgi sorusu olsa da olay çözümleme verebilir. Çok bir şey söyleyemeyeceğim. Maliye için bilginin yanı sıra yorum sorusu geleceğinden şüphem yok.
-
Muhasebe için İlhan kılıç veya Ercan Beyazıtlı hocaların çözümlü kitapları var. Monografi çözmeye alışın. 3.5 saat verirler muhasebeye. İktisatta önemli grafikleri öğrenin. Bunun haricindekiler için KPSS’ye hazırlanır gibi hazırlanmak yeterli olacaktır kanısındayım. Herkese kolay gelsin
-
@samet06 yanlış hatırlamıyorsam 10.promosyon vmy sınavında monografi 70 puandı kardeşim
-
@emiemi en az 60 dedim zaten hocam. 70 gelmesi daha muhtemel tabi
-
@samet06, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@zenginmemur KPSS’den sonra bırakmadıysanız sorun yaşamazsınız. Genelde yorum yapmanız gereken soru soruyorlar benim tespitim. Bilgiyi verip yorumu yapıştırmanız isteniyor. Ayrıca iktisatta bir kaç önemli grafik var çizim sorabilirler
@samet06 son sınava girdiniz mi?
-
@james-buchanan hayır
-
arkadaşlar benim p 48 81.81 sıralamam 3110 normalde gelir diye düşünüyorum lakin bu 8 farklı puan türünden tercih yapılabilmesi kafamı karıştırdı
-
@emraaydin Aynn hocam benimde 81.4 küsür sıralama 3643 lerde ama gelmez diye tahmin ediyorum
-
@ludwig-büchner hocam bende aynı durumdayım.Sizler nasıl caliyosunuz dguy önceliklimi klasik sınav puanı krtikler icon cok zor
-
@emraaydin sınava 2500 kişi giriyor. 82'den düşmesi zor.
-
Ben soru falan çözmuyorum siz nasıl çalışıyorsunuz
-
@james-buchanan hocam p47 82.1 puanım var sizce çalışmaya başlıyayım mi ?
-
Sınava az bir zman kala listeler belli olacağı için kpss ve dguy odaklı gitmek daha mantıklı gibi bnce
-
Son yıllradaki test sınavları dısindaki en fazla alım 500 ce 2500 kisi sinava girecwgi icin surpriz olabilir yani dusuk kapatabilir
-
@zenginmemur KPSS odaklı çalışmak en mantıklısı bence hocam zaten dguyun İng. dışında kasmayacağını düşünüyorum 4 şık , KPSS den 80 üstü alanın yapabileceği bir sınav diye düşünüyorum
-
@hamidiye p47 yi bilmiyorum ama şansınız var.
-
@hamidiye kardeşim geçen sene 1500 kişi girdi ve 82,64 ile kapattı yanlış hatırlamıyorsam.Kaldı ki geçen sene hem 2015 hem 2016 puanlılar başvurdu.baktığınız zaman yine fazla puan türü olmuştu.bu sene hem tek yıl 2017 puanı hem de sınava girme hakkını doldurmuş adayları baz alırsak gelme şansı bence yüksek.Deneyin derim.tabi sadece tahminim bu yönde.Allah yardımcınız olsun