11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@ltfye ziraatı arasak falan birşeyler yaparlardı acaba bilemedim inşallah ertelenir biraz
-
Arkadaşlar vmy sınavıyla çakıştığı için mail atıyoruz belki değiştirirler.
Merhabalar
11 Ağustos Cumartesi günü yapacağınız uzman yardımcılığı sınavı aynı gün yapılacak olan vergi müfettiş yardımcısı sınavıyla cakisiyor ve çoğu kişi bu yüzden muzdarip bu nedenle de sınav tarihini 2 hafta ertelenemiz mümkündür müdür ? https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu
bu adrese girip formu dolduruyoruz -
@shady1 öyleyse de bakalım kaçla kapatır bu vmy
-
@kubrabaris hocam bırak onada başkaları girsin yahu vmy giren adam dguy ve guy'ada girecek zaten
-
@denetmeniniz, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaslar vmy whatsapp grubu var mı ? Varsa beni dahil edebilir misiniz ?
+1
-
@denetmeniniz +1 vmy olur dguy olur guy olur
-
@james-buchanan var mi boyle bir grup. Varsa alırız bi dal
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@shady1 öyleyse de bakalım kaçla kapatır bu vmy
Bence tabana yakin kapatir 82-83 filan diyorum. Ama cok da iyi seyler konusulmuyo bu vmy hakkinda ustelik kadroyu da doldurmuyo bi değişikler
-
arkadaslar bu vmy dguy ziraat guy girecekler girmeyi dusunler acaba bi de bunlardan biriyle sayıstay sınavı carpıssa napacak?insallah carpısmaz
-
@shady1 sgk 7ay boyunca bizi yıkamadıysa vdk hiç yıkamaz Elde kalan "hiç"lere alışkınız biz
-
-
Arkadaşlar şuraya 5-10 kişi. Şu 8 puan türünden sıralamalarını yazsa da bir fikir oluşsa biz de.
-
@maxmin başkaları girmesin demiyorum ki hepimiz girelim adaletli bir sınav olsun hakeden nasibinde olan kazansın
-
Gençler daha önce bddk bın sınavına girdim monografiden kastınız onun gibi mi sadece dönem içi ve yevmiye kaydı var(bakmayın öyle dediğime sınav çıkışı herkes bileğine masaj yaptırıyordu ehehe) yoksa açılışı kapanışı olan yevmiye dışında t kaydı falan istiyor mu ?
-
Arkdslar ziraat için üst kısımda olan yere lütfen sizde yazn kimin kısmeti nerde bilemeyiz sınav tarihi değişirse belki bi şansımız da orda olur
-
@james-buchanan o zaman söyle yapalım brolar ve bacılarım ben bi grup kuruyom paylasirim burada dolusun gruba..
-
-
Evet vmy grubuna beklerim
-
Arkadaşlar vmy sınavı hepsinden zor sınav üstelik ziraatla çakıştı,gerçekten sınava girmeyecekler hazırlanmayanlar başvurmasın lütfen.
-
@aslan-reyiz müthişsin hocam .