11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@emiemi hocam aynı puan için 2016 sınav sıralaması ile 2017 sınav sıralaması çok farklı. Bu da etki yapar mı ?
-
Arkadaslar vmy whatsapp grubu var mı ? Varsa beni dahil edebilir misiniz ?
-
şu an kim neye çalışıyor? vmy, dguy, guy, kpss birbirine girdi. @paretowilfredo hocam sizce napalım. vmy nin çalışma tarzı biraz farklı.
-
@james-buchanan herkes her şeye çalışıyo mu acaba
Sudan çıkmış baliğa döndü herkes sanki
Kpss dguy guy zaten test. Bunlara calismak daha mantikli.
Aslinda ne olmak istediğinizle alakali bir durum.
Ama illa müfettiş olmak isteyenler ya daha cok calisacak hem test hem klasik hazirlancak ya da sadece klasik .
Seçim sizinn ....
Unutma sen yoksan bir eksiğiz
-
@hamidiye kardeşim dediğim gibi 2015-2016 puanları hesaplarsan yine aynı puanlar arasında da farklılıklar var.bence çalış gelme ihtimali yüksek.gelmezse de KPSS ye yarar
-
@emiemi teşekkürler hocam.
-
Bu puan 82 nin altına düşer , şuraya bir yere yazayım, söz uçar yazı kalır
-
Bence başvuracak puanı olan herkes kafaya bunları takmayin dersine odaklansin , sınav öyle kolay bir sınav değil , hatta sondan bir önceki sayıştay'ın klasik sınavından daha zordu diyebiliriz . Çalışın ... millet rakip elemeye çalışır , ben işi gücü bıraktım rakip motive etmeye çalışıyorum ..
-
Sayı 500 az değil. Buradan yetkililere sesleniyorum biraz insaflı ve de vicdanlı sorular sorun. Tesekkurler
-
@ricardo34, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Sayı 500 az değil. Buradan yetkililere sesleniyorum biraz insaflı ve de vicdanlı sorular sorun. Tesekkurler
yaw vmy ye puan yetiyor sıralama 2000 de p48 guy da biraz sıkıntı guy un seçim olayına göre devlet gelir uzman yrd gelmez gibi benim puana ne yapacağımı şaşırdım çalışmalar kpss odaklıydı şimdiye kadar vym klasik guy test gelirmi rus ruleti vs vs öff pöfff töfff
-
@ricardo34, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Sayi 500 de alacaklari o kadar degil iste sorun bu
-
İlhan Kılıç monografi çözen var mı arkadaşlar?
-
@can-mavi hocam İlhan Kılıç çözdüyseniz kolaylığı zorluğu hakkında bilginiz var mı ben ilk 4 çözdüm ama bana biraz zor geldi muhasebemin iyi olmasına rağmen. Yani bir hesap hatası yaptığım da ya da orada bilmediğim bir konu olduğunda bütün problem gidecek.
-
@i̇şsiziibfli ben çözdüm ilhan hocanin kitabi gayet güzel, sorular kolaydan zora gidiyo ve cıkmış soru bunlar
-
@can-mavi üstaaaadddd duygularıma tercüman oldun.bu bayramda görüşemedik.kurban bayramında görüşürüz inşallah
-
@i̇şsiziibfli son sınav monografi kolaydı ancak sondan öncekiler ilhan kılıç ayarında dostum
-
-
Arkadaşlar ilhan kilicin son baskısı kaçıncı oluyor sipariş vermek istiyorum ?
-
Arkadaşlar ziraat bankası uzmanlık için sınav açtı ve vergi müfettişliği sınavı ile aynı gün
2500 kişi kafadan sınava giremicek
Bu konuda birşey yapılamaz mi ziraat sınav tarihini değiştirmezmi acaba -
Sağım solum önüm arkam sınav oldu valla başım ağrıdı napcaz hiç bilmiom ınslh birz ötelerler yoksa 2500 kişi mağdur olck