11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@rootofallevil galiba ziraate başvurcam bu kadarını kaldıramam gibi :((
-
@rootofallevil işten eve evden işe kafası rahat bir memuriyet yaşamak isteyenlere uygun değil gibi bu anlattiklariniza göre
-
Başvuru daha 280lerde ya herkes son günü bekliyor ya da katılım az olacak galiba
-
@ricardo34 yazdıklarım bizzat yeterliği yakın zamanlarda vermiş üniversite arkadaşımın anlattıkları. Asıl olay mesleğe girdikten sonra başlıyor dedi.
-
@rootofallevil smdi ptt sayfasına baktm orda da vmy kesinlkle terch edilmeli yazıyo kariyer maaş emeklilik hepsi düşününce valla ben kafayı yicem galiba
-
@ltfye ptt özel sektör ya resmen kölelik. Akşamüstü yürüyüşe çıktığımda ptt şubesinin önünden geçerim saat 19.00-19.30 civarları hala içerde çalışanlar o saatte. Şu şartlarda girebiliyorsanız en iyisi ziraat bankası görünüyor vmy ptt ziraat arasında kalıyorsanız
-
arkadaşlar sınava başvurmaktan vazgeçtiğim için kitaplar boşa düştü ilgilenen arkadaşlarım bana özelden yazarsa sevinirim hepinize başarılar
-
@rootofallevil aynen dediğinz gibi üçü arasında kaldm en mantıklı olanı yapmaya çalışıyorm son iki gün kaldı ziraat için ondan baya stres oldm biri ziraat mülakatta görevi ingilizce anlat mi ne öyle bisy demişti ondan dolayi korkuom hayatımda hıc bu kdr kararsz kalmamstm
-
@ltfye bilerek kötüleyenler var başvuru az olsun diye o yüzden
-
@ltfye soylenenleri ben de 2 ayri mufettisten duydum ogrendim.abarti yok cokca sabır azim ve calısma lazm ama eksigi su ki calisma sartlari ve meslek cok iyi 3 veya 4 yil sikinti ondan sonra rahatlik.acikcasi benim de ilk kurum sınavlarım olacak korkuyorum biraz ama elimden geleni yapıp deneyecegim.bu yuzden soylenenlere aldırma kendine guveniyorsan,gercekten bu meslegi istiyosan basvur ve calıs gerisi Allahtan...
-
@ayse_furkan benimde hocam vmy ve ısrarla başvur dedi bi yanım gerçekten istiyo diğer yanım korkuyo çünkü artk calsçak gücüm kalmadı ama dedignz gibi kısmet bakalm nolck herseyn hayrlisi
-
Arkadaslar vmy de 82,7 ye gelir mi ne diyorsunuz goruslerinize ihtiyacim var
-
Belki eksik dua olacak ama nasip olsunda kaznmak 3 yıl daha yeterlilik icin geceli gündüzlü ders çalışmaya razıyım ben. Yeterki şu 4 duvar arasında ümitsizce calsimayayim. Yorulacaksamda hayalimdeki iş uğruna yorulayim. Cefa çekilmeden sefa sürülmüyor malesef. İçimden yazmak geldi olumsuz yorumlari görünce Iyi geceler arkadaşlar Gönlünüzce olsun herşey
-
@asdfghasdfgh çok rahat gelir hocam, gönlünüz ferah olsun
-
@keciburcu aynen hocam çok haklısın aynı durumdayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
-
6,7,8 promosyonlar testle girdi sefasını süren var bizde klasik de yardır defter-i kebir fifo lifo vs ADALETİN BU MU DÜNYA yaş 30 sıralama 302 girmeyeceğim sınava
"İdrâk-i maâlî bu küçük akla gerekmez. / Zira bu terazi o kadar sıkleti çekmez." ZİYA PAŞA
-
Mesleğin kötüsü olmaz arkadaşlar.Rahatlık arıyorsanız iş dünyasına hiç adım atmayın.Her meslekte acemilik döneminde sıkıntılar olur.Size katı davranan,ezmek isteyen vb. sorunlar olabilir.Bunlar sabredilerek zamanla aşılır.Elbette Vmy sıkı olur 300 kişilik ilana çıkıp 187 kişilik kontenjan doldurmuş bir meslekten bahsediyoruz.Başınız da stresten saç bile kalmayabilir.Ama gözünüzü korkutmak yerine cesaretli olmanız lazım bu safhada.Bugün bir mali müşavir yanına giderseniz göreceğiniz muameleyi düşünün.Sizden çay,kahve yeri geldiğinde afedersiniz wc temizliği yapmanızı bile isteyecektir.Sizi el üstünde tutacak,dolgun maaş verecek,esnek çalışma saatleri ayarlayan,emeğe değer veren ve bütün imkanlarıyla hayata bağlayacak bir iş veren yoksa bence bu tür düşünceleri bir kenara itin.
-
@lordoğlu tesekkurler hocam cevap icin.
-
Arkadaslar tahmin yapmamızi 8 puan türümu zorluyo.Hatırladığım kadarıyla defterdarlık sınavıda 2den fazla puan turu istiyodu birde 400lük alımda 81.7lere kadar düşmüş.500lük bir alımda nerelere kadar düşer?
-
Arkadaşlar belki daha önce soruldu ama sizce sıralamada önde olduğum puan türünümü tercih etmeliyim yoksa puan olarak yüksek olan puan türünü mü tercih etmeliyim ?