11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Dostlar puan yüklenmeme sorununu çözen var mı öğleden önce mail attım hala bir cevap gelmedi
-
@thorstein-veblen puanın küsüratına nokta koyduysan virgül yap. Virgül koyduysan nokta yap o zman düzelmesi gerekir
-
@mk_38 puanı bu sene otomatik ösym den çekiyorlar
-
Arkadaşlar başvuru bitince 2 sayfayı çıkartıp el yazısı ile özgeçmişimizi yazıp postayla vdkya gönderiyoruz değil mi?
-
@vlkrt, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar başvuru bitince 2 sayfayı çıkartıp el yazısı ile özgeçmişimizi yazıp postayla vdkya gönderiyoruz değil mi?
Yok hocam göndermiyosun. Sinava gelirken yaninda getiriyosun
-
@shady1 çok teşekkürler bilgilendirme için hocam yanlış okumuşum.
-
@ayse_furkan Diplomana ek transkriptte yazar hocam.
-
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Muhasebe de monografi için hesaplar da büyük defter çizelgeleri falan hazır verilip biz mi dolduruyoruz yoksa sadece problemler verilip her şeyi biz mi yapıyoruz? Mesela İlhan Kılıç'ın arkada ki monografi denemeleri gibi hazır olmuyor değil mi ?
-
83.8 ile çok yüksek bir ihtimalle başvurmayacağım.
-
@duryy nedenini söyler misnz ziraat için mi bende hala kararsızm
-
@i̇şsiziibfli, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Muhasebe de monografi için hesaplar da büyük defter çizelgeleri falan hazır verilip biz mi dolduruyoruz yoksa sadece problemler verilip her şeyi biz mi yapıyoruz? Mesela İlhan Kılıç'ın arkada ki monografi denemeleri gibi hazır olmuyor değil mi ?
Dostum sinavda boş bir kitapçik veriyolar tüm dersler icin gecerli bu . Her seyi kendin yazip ciziyosun.
-
@shady1 anladım hocam çok teşekkür ederim denemeler de öyle görünce acaba veriyorlar mı diye düşünmüştüm çok teşekkür ederim.
-
@i̇şsiziibfli rica ederim basarilar hocam . Muhasebede puan konusunda sıkınti etmiyolar gözlemlerime göre. Yeter ki uğraşin. Hukuk ve iktisat icin puanlar kıt benden demesi
-
@shady1 hocam peki genel olarak bölümlerden kaçar soru oluyor nasıl cevap vermek gerekiyor ? takip ettiğim kadarıyla siz daha önce girmişşiniz
-
@shady1 onlar sıkıntı işte yapabiliriz umarım
-
@yekibudyekinébud muhasebe disinda cok soru yok hocam. Secmeli sorular da yok 4-5er soru
-
@ltfye VMY ile ilgili hiç olumlu bir şey duymadım ki. Sınavı ayrı çalışma istiyor kpss kaçar bu sefer, 500 kişiyi dolduracağının garantisi yok, yeterlilik süreci desen ölüm, o kadar emek ver bir işe gir ve 3 yil daha deli gibi ders çalışmaya devam et! Ayrıca o 3 yılın sonunda düz memura düşme olasılığı da hiçte az değil, diğer yandan kişisel olarak bana uygun değil. Aile birliğinin sağlanmasında büyük engel aylar süren turneler.
-
@duryy bende başvurmak istemedm ama hocam ısrarla başvur dedi onun yüzümden ptt ile ziraat de kaçtı kısmet bakalm hepimz için hayrlsii olsn
-
@ltfye Ben ziraata çok daha sıcak bakıyorum valla. Bunca zamandır ders çalışarak ömrümüz geçti zaten ben 3 yıl daha kafayı yemeyi kaldıramam
-
Sınava girmek bir dert girdin mi geçmek bir dert. Geçtin diyelim mülakatı var ayrı bir dert. Onu da geçtin diyelim atanmayı beklemesi var. Yazı geldi göreve başladın kpss sürecinde çalıştığının çok daha fazlasını çalışacaksın. Yeterlik sınavına gelene kadar irili ufaklı hizmet içi eğitim sınavlarını vereceksin. Hazırlayıp sunacağın her rapor için performans değerlendirmesi olacak. Tüm bu süreçten sonra 4 gün 4 oturum sürecek yeterlik sınavını vereceksin ve üstüne sözlü sınava gireceksin. Burada da elenip düz memur olma tehlikesi var ki tam bir intihar nedeni!