11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@hahamas @herhangibiri ya ben çok aşırı kararsizm bi yandan vmy olsun diyorm şansımı deniym ama klasik sınav yapamam gibime geliyo bi yandan ziraat olsn diyorm ama onada başvuru çok fazla olmuştur diye korkuyorm bide inglzcem sıfır matematik de çok kötü napcam ya uykularm geçio başvurü süreci de daraldı
-
@ltfye zaten sıkıntı yoksa sıkıntı var hayatımız böyle geçiyor
-
@ludwig-büchner yine aynı sorunu yaşıyorum kardeşim vdk ya yaptım başvuru ama şu an gelir uzmanlığı için puanım gelmiyor yine. Edevleti açınca ne yapmam gerekiyor
-
Telefondan başvuruyu tamamlayabiliyor muyuz arkadaşlar
-
dostlar puanı getirtemiyorum bu sorunu aşan var mı ?
-
@thorstein-veblen dün yaşadım bende kardeşim bu sorunu vdk mail adresi vermiş ona yaz başvuru sırasında altta yazıyor pencerenin uyarılarda ordan bak. ÖSYM sisteminde sorun var ama ösym kabul etmiyor bunu vdk uğraşıyor.
-
@hahamas, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@herhangibiri benimde kafamda kalan bir soru. ziraat ve sayıştaya girip şansımı mı arttırayım yoksa vmy gibi zor bir sınavda mı şansımı deneyim oldukça düşünüyorum. tabi bunlar sayıştay sınavının çakışması halindeki düşüncelerim.
Aynı düşünce bende de var Hocam. İlk defa giriyorum sınavlara ve geçmiş hakkında da bilgim yok. Vmy nin alımı 500 kişi o biraz cezbediyor ama duyduğum kadarıyla kadro sayısı 500 olsa da ihdas edilen kadro sayısı kadar alım olmuyormuş genellikle. Klasik sınavı yapabilen insan sayısı da çok azmış. Daha önce girmediğim için yapabilir miyim bilmiyorum. Sayıştay’ın da sınav aşamaları zor ve alım sayısı az. Bundan ziyade başvrma ücreti ve sınava git gel için yaptığımız masraflar da eğer girmezsem tamamen boşa gitmiş olacak. 1 sene boyunca ilan bekledik ilan geldi yine giremiyoruz sınava. Ne yapacağım hiç bilmiyorum.. Ağlanacak halimize gülüyorum artık
-
@22121121 bankacılık pişmanlıktir
Vmy zor bir sinav değildir dostum. -
@shady1 Eyvallah üstad Bankacılık değilde çakışma olursa eğer Sayıştay ve vmy den hangisine gireyim onu bilmiyorum. 10. promosyona baktığımda 300 kişilik alımda mülakata kalan 300 kişi bile olmamış ve buna rağmen baya insan elenmiş. Sayıştay a yöneleyim desem 45 kişilik alım için 500 kişilik alımdan vazgeçmek doğru bir şey mi buda kafakarıştırıyor. Bu arada neredeyse her başlıkta karşılaşıyoruz hocam sen ne yapmayı düşünüyorsun ?
-
Peki arkadaslar 10.promosyonda basvuran sayısı 2700 kisi olmus ve 2400 lere kadar gelmıs.Vmy 80lere kadar duser mi
-
Fotoğraf yüklemede sorun yaşayan var mı? 300KB dan yüksek olunca kabul etmiyor.
-
@22121121 nerde sinav orda biz ondan karşılaşıyoruz. Vmy her ne kadar kadroyu doldurmasa da sayistay dan daha cok alacaği kesin. Belki bu sefer 500ü doldurabilirler bu yeni kurulacak birim nedeniyle diye düşünmüyor değilim
Vmy sayistay çakışırsa ben sayistaya gidebilirim maliye ile pek anlaşamıyoruz cunku
500 kişilik müfettiş alimi ilani da başka göremezsin ama bu ciddi bir rakam .
Çakışirsa yine konuşuruz ama banka sinavina gitme derim. Kazansan bile teftiş dışinda banka iyi bi yer degil. Teftişi de cok sıkıntı hatta surekli geziyo. -
@james-buchanan, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Ben dün başvurdum hiç bir hata çıkmadı,bana verilen numara sira numarasiysa yaklasik 40 kisi basvurmustu
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Ben yaşamadim ama paintten boyut küçültülüyo hocam
-
@shady1 Yok hocam banka düşünmüyorum zaten. İnşallah Sayıştay sınavını farklı bir güne verirler de tercih yapmak zorunda kalmayız. Bir sene ilan gelmedi, gelmişken girelim bari Hayırlısıyla daha fazla başlık görmeden atanalım o zaman üstad. Sınav sınav nereye kadar ? Dolmuşa biner gibi uçağa biniyoruz artık
-
@22121121, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@shady1 Yok hocam banka düşünmüyorum zaten. İnşallah Sayıştay sınavını farklı bir güne verirler de tercih yapmak zorunda kalmayız. Bir sene ilan gelmedi, gelmişken girelim bari Hayırlısıyla daha fazla başlık görmeden atanalım o zaman üstad. Sınav sınav nereye kadar ? Dolmuşa biner gibi uçağa biniyoruz artık
Insallah dostum aynen öyle
-
Arkadaslar basvuru yapan biri yardimci olabilir mi?ögrenci noyu nerden ögrenicez
-
Bu sinavi Kime sorduysam maliye ile muhasebeyi yaparsan kazanirsin diyor,maliye ile muhasebeyi bir sekil yapiyorum,ama hukuk kısmında hep 1-2 cumle yazabiliyorum,test çalismaktan hep hap bilgi biliyormuşum,hukuk için taktik öneri verecek var mi ?
-
@ayse_furkan, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaslar basvuru yapan biri yardimci olabilir mi?ögrenci noyu nerden ögrenicez
Ösym ais e bakin hocam egitim bilgileri kismina
-
@shady1 baktm yok hocam universiteyle de gorustum ogrenci numarasi diye bir bilgi yok diyor.kayıt numarası varmıs.bakalm vdk ya ulasabilirsem sorucam.tesekkurler