11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Giren arkadaşlar zorluk bakımından monografi soruları nasil oluyor?ferhat yıldızın kitabindan çıkmış sorular cözüyorumda,bazı kurumlar basit sorarken bazıları da ağlatmış(özellikle maliye müfettis yar. 2008)
-
Ziraat sınavı test oluyor ve bence basit sayılabilecek bir sınav kpss formatının altında . Ama vergi klasik ve öyle basit bir sınav değil kazansan bile 3 yıl sonra tekmeyi basıp düz memurluk yaşama ihtimali bir çok kişiyi eminim ziraata ve aynı gün yapılan ptt ye yönlendirecektir. Kafamda deli sorular
-
@ikiyüzonaltı, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Ziraat sınavı test oluyor ve bence basit sayılabilecek bir sınav kpss formatının altında . Ama vergi klasik ve öyle basit bir sınav değil kazansan bile 3 yıl sonra tekmeyi basıp düz memurluk yaşama ihtimali bir çok kişiyi eminim ziraata ve aynı gün yapılan ptt ye yönlendirecektir. Kafamda deli sorular
Orasıda oyle ziraatin sinavi basit oluyor ama banka mülakatlarından elenmekten bıktım ,ptt sinavini nasil bilmiyorum ama gitmiyecegim bu sefer bunu sectim ins hakkımızda hayirlisi olur
-
Arkadaşlar elinde nurettin bilicinin vergi ve tvs notları olan var mı ? Özet şekilde. Çok iyi dua ederim.
-
Arkadaşlar P48 puanım 83.4 yaklaşık 7 aydır çalışmıyorum guy için çalışmaya başladım.Sizce vmy başvuru yapayım mı yoksa bir sonraki alımda mi başvuru yapayım kararsız kaldım??başvuru yapıp da gitmezsem bir kişinin hakkına girmiş olurum
-
@ikiyüzonaltı Mesela sen ziraate yönelenlerdenmisin
-
@mucize2301 başvurma kardes o zaman kimsenin hakkına girme , kolay bir sınav değil. Şimdi başvuracaksin böyle dedim diye hadi başarılar ;))
-
Arkadaslar vmy nin yazılı sinavina girme hakkı 3 mü?
-
@yigidooo sormamdaki amaç vmy ye daha once giren kişiler ne düşünüyor sınav yapılabilir mi diye
-
@mucize2301 bence çalışmaya başlayın daha var sınava halledebilirsiniz yoğun bir tempoyla. Şansınızı deneyin derim kaçırmayın.
-
-
Simdi yine magduriyet yaratan bir düzen var.Ziraat sınavıyla aynı gün ancak puanı krtik olanlar ziraate basvursa belki burası 80de kapatcak.Yani ziraat sınavı 200 tl.Durumu boyle olanlar bi toplanalim
-
SAYIŞTAY SINAVINA GİRECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE:
Malum vmy başvuruları başladı, ben kendi adıma yazayım eğer ki sayıştay sınavı ile vmy sınavı aynı tarihlerde olursa sayıştay sınavına gireceğim, bu sebeple vmy başvuru tarihinin son 5 gününe kadar başvuru yapmayacağım, vmy başvurusunu son 5 gün kala sayıştay tarihi belli olmazsa veya belli olup da vmy ile farklı gün olursa yapacağım.
hem sayıştaya hem de vmy sınavına girecek siz değerli arkadaşlar da bu hassasiyeti göstermesinin güzel olacağı kanaatindeyim. -
başvuruda kpss puanını getir dediğimde puan getirildi diyor ama puan hanesinde 00 00 gözüküyor neden acaba? başvuru yapabilen var mı
-
@can-mavi sayıştay hem vmy hem ziraatı etkileyecek ve henüz bir açıklama yok nasıl olacak anlamadım.
-
resim yüklenmiyor. Başvuru yapabilen var mı?
-
@james-buchanan bende de puan yüklenmiyor
-
@don-pablo aynen öyle , hiç olmazsa bu 3 sınavdan en az 2 sine başvuracak olan bizler üstümüze düşeni yapalım
-
Eğitim Bilgileri kısmında Okul No kısmına Yöksis'deki okul numarasını mı yazacağız yoksa okuldaki öğrenci numarasını mı?
-
Referans yazmayınca ilerlemiyor arkadaşlar napacağız.